Λάρνακα: 3 νέες παιδικές χαρές σε παραλίες της πόλης για ατελείωτο παιχνίδι

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Εμπλουτίζοντας και Πρασινίζοντας τις Παραλίες της Λάρνακας» δόθηκαν στο κοινό τρεις νέοι παιδότοποι στις παραλίες Μακένζυ, Καστέλλα και στην παραλία της Λεωφόρου. Τ. Μητσόπουλου.

Στόχος της προγράμματος

Στόχος της δράσης «Εμπλουτίζοντας και Πρασινίζοντας τις Παραλίες της Λάρνακας» είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών αλλά και της εικόνας των παραλιών της Περιφέρειας Λάρνακας και η εν λόγω ενέργεια, αποτελεί μέρος σειράς εμπλουτιστικών έργων από την Εταιρεία Τουριστικής  Λάρνακας και τις Τοπικές Αρχές της Περιφέρειας.

Πέρα από τους παιδοτόπους στις παραλίες της Λάρνακας, δημιουργήθηκαν, επίσης, άλλα τρία υπαίθρια γυμναστήρια στους παραλιακούς πεζόδρομους Βορόκληνης και Περβολιών και στην πλαζ του ΚΟΤ στην Πύλα.

Συνθέσεις παιγνιδιών παραλίας τοποθετήθηκαν στις Γιαννάδες ως επίσης και γήπεδο beach volley/tennis το οποίο κατασκευάστηκε στην παραλία LeBay στη Βορόκληνη. Επιπρόσθετα, φυτεύτηκαν 200 φοινικόδεντρα σε τουριστικές παραλίες της Λάρνακας.

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας κ. Ντίνος Λευκαρίτης, μεταξύ άλλων, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Λάρνακας για τη στενή και πολύπλευρη συνεργασία.

Υπογράμμισε επίσης ότι είναι πολύ ικανοποιητικό  το γεγονός ότι ο τουρισμός είναι πλέον ψηλά στην ατζέντα του Δήμου Λάρνακας και αυτό αποδεικνύεται μέσω της υλοποίησης δράσεων που συμβάλλουν στη βελτίωση της εικόνας της Λάρνακας και στην αναβάθμιση του τουριστικού της προϊόντος.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας. με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. της ΕΤΑΠ Λάρνακας, ανάφερε ότι η ενέργεια αυτή συνάδει πλήρως με την προσπάθεια του Δήμου για βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο των κατοίκων όσο και των ντόπιων και ξένων επισκεπτών της Λάρνακας.