Αρχική InfoKids Fun Time LEGO κάμερα με δύο φακούς βγάζει στιγμιαίες φωτογραφίες

LEGO κάμερα με δύο φακούς βγάζει στιγμιαίες φωτογραφίες

LEGO κάμερα με δύο φακούς βγάζει στιγμιαίες φωτογραφίες

Στην αρχή τη νομίζεις παιχνίδι. Όταν όμως πατήσεις το κουμπί από lego και ξαφνικά αρχίζει να ξεπροβάλλει η φωτογραφία, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από παιχνίδι. Μάλλον ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι με χρηστική λειτουργία. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ένας φωτογράφος από το Χονγκ Κονγκ, κατασκεύασε μια instamatic LEGO κάμερα, στην οποία έδωσε το όνομα Instax Magic.

Πρόκειται για μια φωτογραφική μηχανή που λειτουργεί όπως όλες οι άλλες και τυπώνει αμέσως τις φωτογραφίες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι δυο φακοί της κάμερας είναι από ένα vintage μοντέλο της ιαπωνικής Yashica - την Yashica F3.5, 80mm και ο τροποποιημένος μηχανισμός της από μια instax mini camera της Fuji.

«Είναι απίστευτη και μαγική στιγμή όταν βλέπεις μια φωτογραφία να βγαίνει από μια LEGO κάμερα» είπε ο εφευρέτης στο Designboom.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.