Λεμεσός: 13χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μεθυσμένο – Βρέθηκε τραυματισμένη σε πάρκο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένα κοριτσάκι 13 ετών, το οποίο είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και έφερε έγκαυμα στο στήθος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 13χρονη μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό, γύρω στις 11:00 το βράδυ του Σαββάτου (15 Φεβρουαρίου), καθώς είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα οινοπνευματώδους ποτού. Από τις εξετάσεις, μάλιστα, διαφάνηκε πως έφερε και έγκαυμα στο στήθος.

Από την έρευνα των Αρχών, διαπιστώθηκε ότι η 13χρονη προμηθεύτηκε το αλκοόλ από mini market στη Λεμεσό, του οποίου ο ιδιοκτήτης εντοπίστηκε.

Ερωτηθείς για την αγορά αλκοόλ από την ανήλικη, ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι ο η ανήλικη με δύο φίλες της το βράδυ του Σαββάτου εισήρθαν στο μαγαζί του και αγόρασαν βότκα. Όταν ρώτησε τις ηλικίες τους αυτές, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, είπαν ότι είναι 18 ετών ενώ όταν ζήτησε ταυτότητα άφησαν τα χρήματα στον πάγκο και έφυγαν.

Όσον αφορά το έγκαυμα στο στήθος της η 13χρονη ανέφερε ότι προκλήθηκε τυχαία όταν άγνωστοι άναψαν μικρά πυροτεχνήματα στο πάρκο όπου βρίσκονταν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Η Αστυνομία διερευνά αδικήματα για νόμο περί οινοπνευματωδών και του τυχαίου τραυματισμού.