Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Λεμεσός: Η δασκάλα που μας συγκίνησε με την πράξη της - Βάφτισε χριστιανό έναν 10χρονο μαθητή της

Λεμεσός: Η δασκάλα που μας συγκίνησε με την πράξη της - Βάφτισε χριστιανό έναν 10χρονο μαθητή της

Λεμεσός: Η δασκάλα που μας συγκίνησε με την πράξη της - Βάφτισε χριστιανό έναν 10χρονο μαθητή της

Όταν υπάρχουν τετοιες δασκάλες όπως η κα Σκεύη Ανδριά, είμαστε κάτι παραπάνω από υπερήφανοι για το εκπαιδευτικό μας σύστημα και τους λειτουργούς της εκπαίδευσης των παιδιών μας. Η δασκάλα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού,  Σκεύη Ανδριά, την περασμένη Κυριακή (04/02) βάφτισε τον 10χρονο Γιώργο που είναι μαθητής της τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο 10χρονος Γιώργος με καταγωγή από την Αίγυπτο ήθελε να βαφτιστεί Χριστιανός, αφού τα τελευταία χρόνια πηγαίνει εκκλησία και κατηχητικό μας επισήμανε η νονά του. Η βάφτιση τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό. Ο νεοφώτιστος Γιώργος είναι μαθητής της τρίτης τάξης του Δημοτικού και διαμένει με τους γονείς του τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο.

Η τρυφερή εξομολόγηση της νονάς δασκάλας για το νεοφώτιστο μαθητή της

«Για 10χρονια ο μικρός ήταν αβάπτιστος, καθώς οι γονείς του είναι 'κόπτες', ενώ ο ίδιος ήθελε να βαπτιστεί και να γίνω η νονά του. Η γονείς του φυσικά δεν είχαν πρόβλημα, έτσι η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα»  ανέφερε συγκινημένη η κ. Ανδριά στο tothemaonline.com.

«Είναι μαθητής μου εδώ και δυο χρόνια και πρόκειται για ένα παιδί καλοσυνάτο και χαρούμενο, δεν μπορούσα να μην γίνω η πνευματική του μητέρα», μας εξήγησε.

Δείτε φωτογραφίες από το Μυστήριο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter