Λεμεσός: Η δασκάλα που μας συγκίνησε με την πράξη της – Βάφτισε χριστιανό έναν 10χρονο μαθητή της

Όταν υπάρχουν τετοιες δασκάλες όπως η κα Σκεύη Ανδριά, είμαστε κάτι παραπάνω από υπερήφανοι για το εκπαιδευτικό μας σύστημα και τους λειτουργούς της εκπαίδευσης των παιδιών μας. Η δασκάλα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού,  Σκεύη Ανδριά, την περασμένη Κυριακή (04/02) βάφτισε τον 10χρονο Γιώργο που είναι μαθητής της τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο 10χρονος Γιώργος με καταγωγή από την Αίγυπτο ήθελε να βαφτιστεί Χριστιανός, αφού τα τελευταία χρόνια πηγαίνει εκκλησία και κατηχητικό μας επισήμανε η νονά του. Η βάφτιση τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό. Ο νεοφώτιστος Γιώργος είναι μαθητής της τρίτης τάξης του Δημοτικού και διαμένει με τους γονείς του τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο.

Η τρυφερή εξομολόγηση της νονάς δασκάλας για το νεοφώτιστο μαθητή της

«Για 10χρονια ο μικρός ήταν αβάπτιστος, καθώς οι γονείς του είναι ‘κόπτες’, ενώ ο ίδιος ήθελε να βαπτιστεί και να γίνω η νονά του. Η γονείς του φυσικά δεν είχαν πρόβλημα, έτσι η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα»  ανέφερε συγκινημένη η κ. Ανδριά στο tothemaonline.com.

«Είναι μαθητής μου εδώ και δυο χρόνια και πρόκειται για ένα παιδί καλοσυνάτο και χαρούμενο, δεν μπορούσα να μην γίνω η πνευματική του μητέρα», μας εξήγησε.

Δείτε φωτογραφίες από το Μυστήριο: