Αρχική InfoKids Νέα Λεμεσός: Mαθητές Δημοτικού συγκέντρωσαν χρήματα για να βοηθήσουν παιδιά με καρκίνο

Λεμεσός: Mαθητές Δημοτικού συγκέντρωσαν χρήματα για να βοηθήσουν παιδιά με καρκίνο

Λεμεσός: Mαθητές Δημοτικού συγκέντρωσαν χρήματα για να βοηθήσουν παιδιά με καρκίνο

Η καλή είδηση της ημέρας μας έρχεται από το Δημοτικό Σχολείο Τσιρείου στη Λεμεσό και αφορά στην συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του σχολείου κατάφεραν να μαζέψουν ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό που θα το προσφέρουν στον Παγκύπριο Σύλλογο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις, «Ένα όνειρο μια ευχή».

ένα όνειρο μια ευχή 3

Τα παιδιά μάζεψαν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2,960€ και την περασμένη εβδομάδα το παρέδωσαν στην υπεύθυνη του Συνδέσμου, κα Λίζα Δημητρίου, σε μια συγκινητική τελετή στο σχολείο τους.

Το παραμύθι που έκανε το όνειρο πραγματικότητα

ένα όνειρο μια ευχή1

Οι 23 μαθητές της Στ`2 τάξης του ΙΑ` (Τσιρείου) Δημοτικού Σχολείου Λεμεσού, αποφάσισαν τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν να γράψουν και να εκδώσουν ένα παραμύθι, το οποίο θα βοηθούσε τους μικρές μαχητές της ζωής.

Πώς; Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δίδονταν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Και τα παιδιά τα κατάφεραν πολύ καλά! Τα έσοδα έφτασαν και ξεπέρασαν τα 2,500€! Τ παραμύθι που έχει τίτλο ««Ένα Όνειρο Μια Ευχή», μεταφέρει μέσω της ηρωίδας του το πιο συγκινητικό μήνυμα αγάπης.

Διαβάστε αναλυτικά την ιστορία του παραμυθιού που φτιάχτηκε από παιδιά για τα παιδιά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter