Αρχική InfoMommy Νέα Λεμεσός: «Έκλεισε το νοσοκομείο λόγω κοσμοσυρροής ...Οι προσευχές σας μας είναι χρήσιμες».

Λεμεσός: «Έκλεισε το νοσοκομείο λόγω κοσμοσυρροής ...Οι προσευχές σας μας είναι χρήσιμες».

Λεμεσός: «Έκλεισε το νοσοκομείο λόγω κοσμοσυρροής ...Οι προσευχές σας μας είναι χρήσιμες».

Η απελπισία και η απόγνωση άρχισε να καταλαμβάνει τους γιατρούς του δημοσίου. Η υπερπληρότητα των θαλάμων οδηγεί καθημερινά σε απίστευτη ταλαιπωρία και σε κάποιες περιπτώσεις και σε κίνδυνο τους ασθενείς. Χθες το μεσημέρι, το νοσοκομείο της Λεμεσού κατέγραφε πληρότητα 100% στο παθολογικό και το πνευμονολογικό τμήμα με ασθενείς στη διασπορά, ενώ όλα τα υπόλοιπα τμήματα πλην του παιδιατρικού και της κλινικής ψυχικής υγείας λειτουργούσαν με ελάχιστες ελεύθερες κλίνες.

Λίγο καλύτερα αλλά εξίσου επικίνδυνη ήταν το μεσημέρι χθες και η κατάσταση στο νοσοκομείο της Λευκωσίας το οποίο είχε γενική πληρότητα 90% με το παθολογικό, πνευμονολογικό, καρδιολογικό τμήμα και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να διαθέτουν πολύ μικρό αριθμό ελεύθερων κλινών.

Η κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα κρατικά νοσηλευτήρια και κυρίως στα δύο μεγάλα νοσοκομεία, αποτυπώνεται ξεκάθαρα σε ένα γραπτό μήνυμα, μια κραυγή αγωνίας ενός γιατρού που βρισκόταν στο καθήκον το βράδυ της Κυριακής στο νοσηλευτήριο της Λεμεσού:

«Έκλεισε το νοσοκομείο λόγω κοσμοσυρροής και κάνουμε γύρο με την ....... (δεύτερη γιατρό που βρισκόταν στο καθήκον), για να φύγουν άρρωστοι. Δεν βρήκαμε κανένα και όλα τα άλλα νοσοκομεία είναι πλήρη. Οι προσευχές σας μας είναι χρήσιμες».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter