Αρχική InfoMommy Νέα Λεμεσός: Εκπαιδευτικός δέχεται απειλές για τη ζωή του - Σταμάτησε εμπόρους ναρκωτικών έξω από Γυμνάσιο

Λεμεσός: Εκπαιδευτικός δέχεται απειλές για τη ζωή του - Σταμάτησε εμπόρους ναρκωτικών έξω από Γυμνάσιο

Λεμεσός: Εκπαιδευτικός δέχεται απειλές για τη ζωή του - Σταμάτησε εμπόρους ναρκωτικών έξω από Γυμνάσιο

Μια είδηση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά κάνει από το πρωί τον γύρο της Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, απειλές για τη ζωή του δέχθηκε βοηθός Διευθυντή σχολείου στη Λεμεσού, ο οποίος φέρεται να «έδωσε» στην Αστυνομία δυο νεαρούς ηλικίας 17 και 19 ετών εξωσχολικούς οι οποίοι προσπάθησαν να "πλασάρουν" ναρκωτικά στο σχολείο.

Σε καταγγελία για απειλές κατά της ζωής του στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) Λεμεσού, προέβη, λοιπόν, ο βοηθός Διευθυντή γυμνασίου ο οποίος δημοσιοποίησε πολύκροτο βίντεο με εξωσχολικούς να ισχυρίζονται ότι μπήκαν στο σχολείο για πουλήσουν ναρκωτικά.

Ο βοηθός Διευθυντή του εν λόγω σχολείου, κατήγγειλε  ότι μετά από την ανάρτηση του σχετικού βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του με αποτέλεσμα να το «κατεβάζει» από τον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο.

Ο εκπαιδευτικός ο οποίος έβγαλε έξω από το σχολείο τους εξωσχολικούς ενώ τους οπτικογραφούσε, έδωσε αμοντάριστο όλο το υλικό στους ανακριτές του ΤΑΕ. Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν στη σύλληψη των δυο νεαρών οι οποίοι έχουν απασχολήσει ξανά την Αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεις και κλοπών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το συμβάν έγινε το πρωί της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου 2018 όταν ο βοηθός διευθυντής αντιλήφθηκε τις ενέργειες των δυο νεαρών και τους προσέγγισε για να τους αποτρέψει.

Οι δυο νεαροί απάντησαν αμέσως λέγοντας στον εκπαιδευτικό: «Εμείς πουλούμε ναρκωτικά δεν σε φοβόμαστε και τράπηκαν σε φυγή». Ο βοηθός διευθυντή όμως βιντεογράφησε με το κινητό του τη συνομιλία που είχε με τους εξωσχολικούς, αλλά και τις κινήσεις τους. Ακολούθως, ανέβασε το σκηνικό στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Όταν οι δυο νεαροί τουρκοκυπριακής καταγωγής αντιλήφθηκαν το γεγονός, άρχισαν να απειλούν τον εκπαιδευτικό ότι θα του έκαναν ζημιά εάν δεν κατέβαζε το υλικό από το Διαδίκτυο, κάτι που ο εκπαιδευτικός έπραξε.

Δείτε ρεπορτάζ με το εν λόγω video


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter