Λεμεσός: Κλειστός ο κυκλικός κόμβος Αγίου Αθανασίου λόγω οδικών εργασιών (22/7)

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017, μεταξύ των ωρών 08:00-12:00 μ.μ. θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού, από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Αθανασίου προς τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει η ταχεία λωρίδα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Λευκωσία σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, η οποία θα λειτουργεί κανονικά. Eπίσης, θα κλείσει η είσοδος του κυκλικού κόμβου Αγ. Αθανασίου προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις προγραμματισμένες εργασίες μέσω του www.traffic4cyprus.org.cy, όπου δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής τους.