Λεμεσός: Στον δρόμο μητέρα με δύο παιδιά που την έδιωξαν από το σπίτι μετά τον θάνατο του συζύγου της

Μπορεί η Κύπρος να γνωρίζει επιχειρηματική άνθιση και οικονομική ανάπτυξη, αλλά δυστυχώς χιλιάδες είναι οι συνάνθρωποί μας που ζουν υπό άθλιες συνθήκες.

Τρανταχτό παράδειγμα μια μητέρα δύο παιδιών από τη Λεμεσό, η οποία έχασε πριν μερικούς μήνες τον σύζυγό της αυτοκινητικό δυστύχημα στον δρόμο Λεμεσού -Πλατρών και πλέον δεν έχει ούτε στέγη, ώστε να μείνει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αποτάθηκε στην μέριμνα, ωστόσο η απάντηση (σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κινήματος ενάντια στα υπερβολικά ενοίκια Λευτέρη Γεωργίου) ήταν ότι θα μπορούσαν να την βοηθήσουν -για προσφυγικό σπίτι- το 2030!

Όπως ανέφερε ο κύριος Γεωργίου, η γυναίκα με τα παιδιά της διέμεινε προσωρινά σε ξενοδοχείο για τρεις ημέρες, με χρήματα του Γραφείου Ευημερίας, ενώ για άλλες δύο ημέρες το ξενοδοχείο πλήρωσε το σχολείο των παιδιών της.

Με τους κρατικούς μηχανισμούς να αδυνατούν να ανταποκριθούν στα ολοένα και αυξανόμενα παρόμοια περιστατικά, είναι στο χέρι μας να βοηθάμε ανθρώπους όπως αυτή η γυναίκα προκειμένου να μη μείνουν στον δρόμο.

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους να βοηθήστε επικοινωνήστε με τον Λευτέρη Γεωργίου, εκπρόσωπο της κίνησης για τα υπερβολικά ενοίκια στο τηλέφωνο 99 950 485.

πηγή: tothemaonline.com