Αρχική InfoMommy Νέα Λεμεσός: Στον δρόμο μητέρα με δύο παιδιά που την έδιωξαν από το σπίτι μετά τον θάνατο του συζύγου της

Λεμεσός: Στον δρόμο μητέρα με δύο παιδιά που την έδιωξαν από το σπίτι μετά τον θάνατο του συζύγου της

Λεμεσός: Στον δρόμο μητέρα με δύο παιδιά που την έδιωξαν από το σπίτι μετά τον θάνατο του συζύγου της

Μπορεί η Κύπρος να γνωρίζει επιχειρηματική άνθιση και οικονομική ανάπτυξη, αλλά δυστυχώς χιλιάδες είναι οι συνάνθρωποί μας που ζουν υπό άθλιες συνθήκες.

Τρανταχτό παράδειγμα μια μητέρα δύο παιδιών από τη Λεμεσό, η οποία έχασε πριν μερικούς μήνες τον σύζυγό της αυτοκινητικό δυστύχημα στον δρόμο Λεμεσού -Πλατρών και πλέον δεν έχει ούτε στέγη, ώστε να μείνει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αποτάθηκε στην μέριμνα, ωστόσο η απάντηση (σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κινήματος ενάντια στα υπερβολικά ενοίκια Λευτέρη Γεωργίου) ήταν ότι θα μπορούσαν να την βοηθήσουν -για προσφυγικό σπίτι- το 2030!

Όπως ανέφερε ο κύριος Γεωργίου, η γυναίκα με τα παιδιά της διέμεινε προσωρινά σε ξενοδοχείο για τρεις ημέρες, με χρήματα του Γραφείου Ευημερίας, ενώ για άλλες δύο ημέρες το ξενοδοχείο πλήρωσε το σχολείο των παιδιών της.

Με τους κρατικούς μηχανισμούς να αδυνατούν να ανταποκριθούν στα ολοένα και αυξανόμενα παρόμοια περιστατικά, είναι στο χέρι μας να βοηθάμε ανθρώπους όπως αυτή η γυναίκα προκειμένου να μη μείνουν στον δρόμο.

Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους να βοηθήστε επικοινωνήστε με τον Λευτέρη Γεωργίου, εκπρόσωπο της κίνησης για τα υπερβολικά ενοίκια στο τηλέφωνο 99 950 485.

πηγή: tothemaonline.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter