Αρχική Χωρίς κατηγορία Λεμεσός: Συγκινητική πράξη ζωής για 9χρονη που έμεινε ορφανή

Λεμεσός: Συγκινητική πράξη ζωής για 9χρονη που έμεινε ορφανή

Λεμεσός: Συγκινητική πράξη ζωής για 9χρονη που έμεινε ορφανή

Σε μια άκρως συγκινητική πράξη ζωής προχώρησαν οι οργανωμένοι γονείς του Δημοτικού Σχολείου ΚΖ Τιμίου Προδρόμου στη Λεμεσό, για χάρη ενός 9χρονου κοριτσιού που φοιτά στο σχολείο τους.

Το κοριτσάκι έχασε τη μητέρα του και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δεν έχει κανέναν άλλον στον κόσμο για να αναλάβει τη φροντίδα και την ανατροφή του. Για τον σκοπό αυτό, έχει ανοίξει λογαριασμός στο όνομα του παιδιού, τον οποίο θα μπορεί να διαχειριστεί το ίδιο το παιδί όταν ενηλικιωθεί.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το ζήτημα του παιδιού είναι υπ' όψιν των Υπηρεσιών Ευημερίας, οι οποίες και θα φροντίσουν μέσα από διαδικασίες σύντομα το παιδί να βρει ανάδοχη οικογένεια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter