Αρχική InfoKids Νέα Λεμεσός: 62χρονος καθηγητής φροντιστηρίου κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη μαθήτρια - Σοκαριστική καταγγελία

Λεμεσός: 62χρονος καθηγητής φροντιστηρίου κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη μαθήτρια - Σοκαριστική καταγγελία

Λεμεσός: 62χρονος καθηγητής φροντιστηρίου κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη μαθήτρια - Σοκαριστική καταγγελία

Μια άνευ προηγουμένου καταγγελία για σεξουαλική κακοποποίηση και παρενόχληση μιας 9χρονης μαθήτριας στη Λεμεσό ήρθε στο φως της δημοσιότητας σήμερα το μεσημέρι δια στόματος της ανταποκρίτριας του ΡΙΚ στη Λεμεσό, Σωτηρούλας Χριστοφίδου.

Σύμφωνα με την καταγγελία ένας 62χρονος καθηγητής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου κακοποιούσε σεξουαλικά την 9χρονη μαθήτριά του, ενώ βαρύνεται και με την κατηγορία της άσεμνης επίθεσης εις βάρος της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με την κατάθεση του κοριτσιού, πρόκειται για τον 62χρονο ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, όπου κάθε φορά που πήγαινε στην έδρα για να δει τις ασκήσεις της την θώπευε με ιδιαίτερα άσχημο τρόπο, που συνιστά σεξουαλική κακοποίηση.

Όταν η 9χρονη διαμαρτυρήθηκε εκείνος της απάντησε πως αυτό γίνεται για να μπορέσει να καταλάβει τα λάθη της! Δυστυχώς, το θλιβερό αυτό φαινόμενο έλαβε κατ' επάνηληψιν χώρα, με αποτέλεσμα, όταν ο 62χρονος προέβη ξανά στις άσεμνες πράξεις του το περασμένο Σάββατο, η μικρή πήγε και μίλησε ανοιχτά στους γονείς του για τα όσα συμβαίνουν. Εν συνεχεία εκείνοι υπέβαλαν καταγγελία, ενώ η σχεδόν 9χρονη μαθήτρια κατέθεσε για τα όσα τραυματικά βίωνε στο φροντιστήριο του κατά τ' άλλα εκπαιδευτικού... Τον χειρισμό έχει αναλάβει η ανακριτική ομάδα διερεύνησης υποθέσεων σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Χθες προφυλακίστηκε το τέρας - Είχε ξανακατηγορηθεί για τέτοια υπόθεση

Χθες εξάλλου, ο 62χρονος προφυλακίσθηκε για οκτώ ημέρες, ωστόσο τα όσα προκύπτουν από την διερεύνηση της υπόθεσης είναι ακόμα πιο σοβαρά, καθώς στο παρελθόν ο 62χρονος είχε καταδικασθεί για παρόμοιας φύσης αδικήματα και βρίσκεται στο σχετικό αρχείο καταδικασθέντων προσώπων που έχει συσταθεί με βάσει τον νόμο του 2014, βάσει του οποίου ο 62χρονος δεν μπορεί να εργοδοτείται σε χώρο όπου συχνάζουν ή φοιτούν ανήλικοι, όπως είναι τα φροντιστήρια. Εξάλλου, ο ίδιος αρνείται ότι είναι ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου, λέγοντας πως αντικατέστησε έναν δάσκαλο, ωστόσο αυτά ανατρέπονται, με τους ανακριτές να εντοπίζουν έγγραφα που αποδεικνύουν την εταιρική του σχέση με το φροντιστήριο, αλλά και μια επιστολή του Υπ. Παιδείας, με την οποία ο δικηγόρος του 62χρονου φαίνεται να αναλαμβάνει την δέσμευση εκ μέρους του πελάτη του να μην έχει επαφή με ανηλίκους στους χώρους των δύο φροντιστηρίων που φαίνεται να διατηρεί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter