Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Θεάματα "Let’s get together": Φέτος γιορτάζουμε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου με GUINNESS και καλή παρέα

"Let’s get together": Φέτος γιορτάζουμε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου με GUINNESS και καλή παρέα

"Let’s get together": Φέτος γιορτάζουμε την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου με GUINNESS και καλή παρέα

Η ημέρα του Αγίου Πατρικίου σκοπό έχει να γιορτάσει την καλή παρέα, τη διασκέδαση, το φαγητό και το ποτό (συγκεκριμένα μπίρα) με φίλους.

Η παράδοσή της ξεκινά από Ιρλανδία και εδώ και λίγα χρόνια τείνει για γίνει παράδοση και στην χώρα μας.

Γιορτάζουμε με GUINNESS

Η GUINNESS, η θρυλική μαύρη και άσπρη stout μπίρα, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Με το μότο «Let’s Get Together» και υψώνοντας ένα ποτήρι, η GUINNESS εστιάζει στις κοινές αξίες της διασκέδασης, της περηφάνειας και της  φιλίας.

Το νόημα της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου είναι η συγκέντρωση με φίλους σε όλα τα μέρη της γης. Η μέρα γιορτάζεται κάθε χρόνο και στις 6 ηπείρους, από το Δουβλίνο μέχρι το Ντουμπάι, από το Λονδίνο μέχρι τη Λίμα, από το Περού μέχρι το Παρίσι, από το Σίντνεϊ μέχρι τη Στοκχόλμη, και από την Μόσχα μέχρι το Μονσεράτ.

Στις 17 Μαρτίου 2019 οι ζυθοποιοί της GUINNESS ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να βρεθούν με την παρέα τους για να απολαύσουν καλό φαγητό, μπίρα και συζήτηση με φίλους.

Σύμφωνα με τη GUINNESS Κύπρου: «Στον σημερινό πολυάσχολο κόσμο, οι άνθρωποι χρειάζονται μια αφορμή για να βρεθούν. Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι η τέλεια ευκαιρία για να ξανασυναντηθούμε με παλιούς φίλους και να τη γιορτάσουμε με GUINNESS. Αυτές τις μέρες θα μπορείτε να απολαύσετε σε όλη τη Κύπρο, την αγαπημένη σας μαύρη μπίρα.»

Απολαύστε τη GUINNESS την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου με περισσότερους από 70 εκατομμύρια ανθρώπους σε πάνω από 150 χώρες.

Sláinte (Εις υγείαν)!

Για να μάθετε περισσότερα για την GUINNESS, επισκεφθείτε το:

https://www.facebook.com/GuinnessCyprus/

https://www.guinness.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter