Αρχική InfoKids Υγεία Δωρεάν εξέταση παιδιών από Αμερικανούς ορθοπεδικούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας (από 29/10)

Δωρεάν εξέταση παιδιών από Αμερικανούς ορθοπεδικούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας (από 29/10)

Δωρεάν εξέταση παιδιών από Αμερικανούς ορθοπεδικούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας (από 29/10)

Από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, έως την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, ομάδα Αμερικανών Ορθοπεδικών γιατρών του διεθνούς φήμης Νοσοκομείου Σράινερς του Springfield Μασαχουσέτης, με επικεφαλής τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Δρα Mooney James Francis, θα εξετάσουν εντελώς δωρεάν, στο νέο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, πέραν των 400 παιδιών με σοβαρά ορθοπεδικά προβλήματα και παθήσεις των άκρων και της σπονδυλικής στήλης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Ιδρύματος  Γεωργίου και Θέλμας Παρασκευαϊδη το οποίο καλύπτει όλα τα έξοδα του εν λόγω  προγράμματος «όσα  παιδιά εξετασθούν και κριθούν ότι πρέπει να τύχουν περαιτέρω θεραπείας, θα αποσταλούν από το Ίδρυμα Γεωργίου και Θέλμας Παρασκευαϊδη στο Νοσοκομείο Σράϊνερς, όπου θα υποβληθούν, εντελώς δωρεάν, σε εγχειρήσεις για πλήρη αποθεραπεία».

Από το 1983  το Ίδρυμα Γεωργίου και Θέλμας Παρασκευαϊδη έχει αποστείλει στο Νοσοκομείο Σράϊνερς πέραν των 3,000  Κυπριόπουλων, τα περισσότερα των οποίων έχουν πλήρως αποθεραπευθεί, ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας.  Οι περισσότεροι αποθεραπευθέντες είναι σήμερα οικογενειάρχες με παιδιά και όλοι χαίρουν άκρας υγείας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter