ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έσπασε τη γυναίκα του στο ξύλο μπροστά στο 7χρονο παιδί τους!

Ένα ακόμα τραγικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα το περασμένο σαββατοκύριακο, οπότε κλήθηκε το ΤΑΕ Λευκωσίας για να σώσει γυναίκα που κείτονταν αιμόφυρτη στο διαμέρισμά της.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 15 Ιουνίου μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε διαμέρισμα στο Καϊμακλί, έπειτα από αρκετά τηλεφωνήματα που δέχθηκαν για φωνές, κτυπήματα και κλάματα γυναίκας.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του tothemaonline.com, την πόρτα εισόδου στην Αστυνομία άνοιξε ένα επτάχρονο παιδί. Οι αστυνομικοί αντίκρυσαν έναν άνδρα σε έξαλλη κατάσταση, να πηγαινοέρχεται με αίματα στα χέρια και τα πόδια. Στο μπαλκόνι του διαμερίσματος βρισκόταν μια γυναίκα, η οποία κειτόταν αιμόφυρτη.  

Πολύ σύντομα ενισχύσεις και ασθενοφόρο κατέφτασαν στο σημείο προσπαθώντας να περιορίσουν τον άνδρα, ο οποίος μύριζε έντονα αλκοόλ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φώναζε “θα την σκοτώσω” επανειλημμένα, ενώ όταν οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψή, του ο ίδιος ανάφερε: “εγώ θα την σκοτώσω και πάρτε με μέσα”.  

Η γυναίκα κατάφερε να συνέλθει για κάποια λεπτά και τότε είπε στους αστυνομικούς, ότι ο σύζυγός της, την χτύπησε με καρέκλα στο κεφάλι.

Έπειτα τη μετέφερε ασθενοφόρο τραυματισμένη στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και έπειτα από εξετάσεις φάνηκε, ότι φέρει κάταγμα ρινικού οστού και δύο θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, στα οποία έγιναν συρραφές. 

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, ενώ το επτάχρονο παιδί ανέλαβε προσωρινά η ετεροθαλής αδελφή του.  

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο συλληφθέντας απασχόλησε και στο παρελθόν την Αστυνομία για περιστατικά βίας, ενώ εγκρίθηκε το αίτημα οκταήμερης προσωποκράτησής του για περαιτέρω εξέταση της υπόθεσης.