Αρχική InfoKids Νέα Λευκωσία: Μαθητές με κουκούλες και όπλα προκάλεσαν πανικό

Λευκωσία: Μαθητές με κουκούλες και όπλα προκάλεσαν πανικό

Λευκωσία: Μαθητές με κουκούλες και όπλα προκάλεσαν πανικό

Πανικός προκλήθηκε νωρίτερα, σήμερα το μεσημέρι, στη Λευκωσία, όταν λίγο πριν τις 12:00 στη δασώδη περιοχή κοντά στο Μακάρειο Νοσοκομείο εμφανίστηκαν τέσσερις κουκουλοφόροι που κρατούσαν όπλα και βρίσκονταν εντός ενός Renault convertible.

Πολύ σύντομα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έδρασε άμεσα, αφού άνδρες της δύναμης εντόπισαν το σημείο σε χρόνο ρεκόρ και απομόνωσαν την σκηνή που ευτυχώς δεν ενείχε κανέναν κίνδυνο!

Όπως αποδείχτηκε, επρόκειται για μία παρέα περίπου 20 νεαρών ηλικίας 17-18 ετών, οι οποίοι, όπως είπαν στους αστυνομικούς «έκαναν γύρισμα βίντεο κλιπ για το σχολείο τους»!

Καθώς, βέβαια, οι κινήσεις τους, με τα ψεύτικα όπλα, προκάλεσαν αχρείαστο πανικό στους κατοίκους της περιοχής, τέσσερις από τους "πρωταγωνιστές" του βίντεο κλιπ, ανάμεσά τους και ο σκηνοθέτης, μεταφέρθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Στροβόλου όπου και κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Μετά το περιστατικό, η Αστυνομία ενημέρωσε ότι για να γίνουν γυρίσματα για οτιδήποτε, ειδικότερα αν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν εικονικά όπλα, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση και τρόμο στο κοινό, επιβάλλεται να δίνεται ειδική άδεια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter