Αρχική InfoMommy Νέα Λευκωσία: Σε αυτό το εστιατόριο αν είσαι έγκυος θα φας όσο θες δωρεάν!

Λευκωσία: Σε αυτό το εστιατόριο αν είσαι έγκυος θα φας όσο θες δωρεάν!

Λευκωσία: Σε αυτό το εστιατόριο αν είσαι έγκυος θα φας όσο θες δωρεάν!

Αν είσαι έγκυος τότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μια στάση για φαγητό στον πεζόδρομο της Λήδρας και συγκεκριμένα στα Καρβουνομαγειρέματα που επιφυλάσσουν μια ιδιαίτερη έκπληξη για τις μέλλουσες μαμάδες. Ποια είναι αυτή η έκπληξη; Μπορείτε να φάτε όσο θέλετε χωρίς να πληρώσετε τίποτα! Ναι, καλά διαβάσατε! Και αυτό, απ’ ότι μαθαίνουμε, ισχύει εδώ και 7 χρόνια!

Ας γνωρίσουμε το εστιατόριο Καρβουνομαγειρέματα

Τα Καρβουνομαγειρέματα είναι ένα εστιατόριο που το Κρητικό ταμπεραμέντο συναντά τις παραδοσιακές τάσεις της Κυπριακής γαστρονομίας. Ένας χώρος όπου η αγνότητα των υλικών και η φαντασία των συνδυασμών, αποθεώνουν τη γεύση σε μια προσπάθεια διάσωσης της γαστριμαργικής μας κληρονομιάς. Με ευαισθησία και μεθοδικότητα, με την χρήση εκλεκτών τοπικών προϊόντων, δημιουργούν αυθεντικές γεύσεις διατηρώντας ατόφιο το γευστικό κληροδότημα.

Καρβουνομαγειρέματα

Λήδρας 154, Λευκωσία

+357 22 680067

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter