Αρχική InfoMommy Νέα Light it up Blue: Μνημεία σε μπλε χρώμα και πορεία αγάπης για την Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Light it up Blue: Μνημεία σε μπλε χρώμα και πορεία αγάπης για την Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Light it up Blue: Μνημεία σε μπλε χρώμα και πορεία αγάπης για την Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

Κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Εκδηλώσεις, δράσεις και events διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο για να τιμήσουν αυτή την ημέρα και η Κύπρος δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

To Τμήμα Αρχαιοτήτων ανακοινώνει ότι και φέτος ενώνει τις δυνάμεις του με τον οργανισμό Autism Speaks, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό και την παγκόσμια εκστρατεία ενημέρωσης "Light it Up Blue", φωτίζοντας, στις 2 Απριλίου, σημαντικά μνημεία και μουσεία της Κύπρου.

Ανακοίνωση από το ΓΤΠ αναφέρει ότι όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος θα φωτιστούν σε χρώμα μπλε: το Κυπριακό Μουσείο στη Λευκωσία, το Αρχαιολογικό Μουσείο Επαρχίας Λεμεσού, τα Κάστρα Πάφου, Λεμεσού, Κολοσσίου και Λάρνακας, η Μεσαιωνική Αγρέπαυλη Κουκλιών και οι αρχαιολογικοί χώροι Χοιροκοιτίας και Αμαθούντας.

Πορεία για τον Αυτισμό

Πέρα από τις δράσεις του Τμήματος Αρχαιοτήτων για την Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό έχει οριστεί και πορεία στήριξης για τα άτομα που εντάσσονται στο φάσμα του αυτισμού.

Συγκεκριμένα, πορεία στήριξης και αγάπης για άτομα που εντάσσονται στο φάσμα του αυτισμού θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19.00 το απόγευμα. Η πορεία διοργανώνεται απο τον Σύνδεσμο Ατόμων με αυτισμό Κύπρου και θα πραγματοποιηθεί σε τρεις πόλεις.

Αναλυτικότερα, στη Λευκωσία η πορεία θα ξεκινήσει απο το παλαιό Δημαρχείο της πόλης, στη Λεμεσό απο το δημαρχείο Λεμεσού στις 19:30 και στην Πάφο επίσης στις 19:00 απο τον Κέντρο παρέμβασης ενηλίκων με αυτισμό Κύπρου.

Στην εκδήλωση θα διατίθενται δωρεάν φανέλες με το επίσημο logo του συνδέσμου το οποίο απεικονίζει ένα κομμάτι παζλ, με το σύνθημα να είναι Ενώνουμε μαζί το παζλ της αγάπης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter