Αρχική InfoKids Νέα Limassol 3on3 2017: Το μεγαλύτερο τουρνουά μπάσκετ της Κύπρου επιστρέφει για 3η χρονιά

Limassol 3on3 2017: Το μεγαλύτερο τουρνουά μπάσκετ της Κύπρου επιστρέφει για 3η χρονιά

Limassol 3on3 2017: Το μεγαλύτερο τουρνουά μπάσκετ της Κύπρου επιστρέφει για 3η χρονιά

Το Limassol 3on3 2017 επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά, από τις 9 μέχρι τις 11 Ιουνίου 2017, στην αποβάθρα του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου του Μόλου Λεμεσού.

Το τουρνουά Limassol 3on3 εντάσσεται στο πλαίσιο των Λεμεσίων 2017 και είναι ανοικτό για όλους: επαγγελματίες, ερασιτέχνες, γυναίκες, έφηβους και άτομα με τροχοκάθισμα. Τις κατηγορίες αυτές πλαισιώνει το εταιρικό πρωτάθλημα, όπου οι ομάδες μέσα από τη συμμετοχή τους συμβάλλουν έμπρακτα και στην στήριξη των ομάδων με αμαξίδια, καθώς τα καθαρά έσοδα από τις συμμετοχές του εταιρικού πρωταθλήματος θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των Σωματείων Καλαθόσφαιρας ατόμων με τροχοκαθίσματα. Μέρος των εσόδων θα δοθεί επίσης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού.

Οι νικητές της ανοικτής κατηγορίας Elite, πέραν των 4.000 ευρώ σε μετρητά, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Πρωτεύουσα της Σλοβενίας, Λιουμπλιάνα, για να συμμετάσχουν στο Ljubljana 3X3 Challenger 2017 με όλα τα έξοδα καλυμμένα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια, τις κατηγορίες, τα έπαθλα, τους διαγωνισμούς και τις έγγραφες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter