Αρχική Εκδηλώσεις Liverpool Camp στην Κύπρο για παιδιά 6 έως 16 ετών: Πώς να δηλώσετε συμμετοχή

Liverpool Camp στην Κύπρο για παιδιά 6 έως 16 ετών: Πώς να δηλώσετε συμμετοχή

Liverpool Camp στην Κύπρο για παιδιά 6 έως 16 ετών: Πώς να δηλώσετε συμμετοχή

Προπονηθείτε όπως οι παίκτες της Liverpool σε ένα camp στο Στάδιο του ΓΣΠ. Για αγόρια και κορίτσια όλων των δυνατοτήτων, ηλικίας 6-16 ετών, πραγματοποιείται την Παρασκευή 31 Αυγούστου και το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2018, στο κεντρικό γήπεδο του Σταδίου ΓΣΠ, προπονητικό Camp της Liverpool!

Η προπόνηση θα περιλαμβάνει μάθημα δεξιοτήτων της Liverpool, μικρά παιχνίδια καθώς και παιχνίδια δεξιοτήτων, τα οποία θα παραδίδονται από τους προπονητές της Liverpool FC International Academy.

Σε όλους τους συμμετέχοντες  θα δοθεί επίσημο πιστοποιητικό συμμετοχής της LFC International Academy υπογεγραμμένο από τον Ian Rush, και έντυπο αξιολόγησης από τους προπονητές της Ακαδημίας.

Λεπτομέρειες camp

Το camp θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ωρών 8:30πμ – 2:00μ.μ., με διάλειμμα μεταξύ των ωρών 11πμ-12μ για μεσημεριανό το οποίο θα προσφερθεί στο Εστιατόριο του Σταδίου. Οι συμμετέχοντες πρέπει να παρουσιαστούν στο χώρο των ιδιωτικών θεωρείων του Σταδίου ΓΣΠ (Δυτική Κερκίδα) στις 8:00 πμ. Όλοι πρέπει να είναι ντυμένοι με αθλητική στολή, shin guards και υποδήματα κατάλληλα για ποδόσφαιρο σε επιφάνεια με γρασίδι. Κατά τη διάρκεια του camp θα προσφέρονται στους συμμετέχοντες δροσιστικά ποτά και φρούτα. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Το κόστος συμμετοχής στο Training Camp είναι €100.

Οι εγγραφές γίνονται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.lfcacademy.com.cy. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22874052. Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων είναι, καθημερινά, 8:30-16:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter