Αρχική InfoKids Υγεία Μαμά δημοσιεύει τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες του μωρού της που κόλλησε ιλαρά

Μαμά δημοσιεύει τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες του μωρού της που κόλλησε ιλαρά

Μαμά δημοσιεύει τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες του μωρού της που κόλλησε ιλαρά

Η Jilly Moss από το Λονδίνο αποφάσισε να μοιραστεί μερικές συγκλονιστικές φωτογραφίες που δείχνουν την κορούλα της, Alba, η οποία υποφέρει από ιλαρά, με σκοπό να αφυπνίσει θετικά  τους γονείς απέναντι στα εμβόλια.

Οι γιατροί παρότρυναν τη νεαρή μητέρα να δείξει σε όλους, μέσω Facebook, τη σοβαρότητα της κατάστασης και να τονίσει ότι η ιλαρά δεν είναι κάτι απλό. Μπορεί να προκαλέσει σε τύφλωση, εγκεφαλίτιδα και πνευμονία.

Οι φωτογραφίες δείχνουν το μικρό κοριτσάκι ξαπλωμένο με τα χεράκια του γεμάτα ορούς, το δερματάκι του κατακόκκινο από τα σημάδια της ασθένειας και τα μάτια του πρησμένα και ερεθισμένα.

Στο κείμενο που συνόδευε τις φωτογραφίες η μητέρα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η ΙΛΑΡΑ είναι απίστευτα δύσκολη. Είμαστε ήδη στο νοσοκομείο 8 ημέρες. Δεν είχε έρθει ακόμα η ώρα για να κάνουμε το εμβόλιο για την ασθένεια (σσ. MMR). Αρρώστησε πριν από αυτό και έτσι έπρεπε να αντιμετωπίσει την ασθένεια χωρίς καμία προστασία ή ανοσία.

Η ιλαρά δεν είναι “απλώς ένα εξάνθημα”. Μπορεί να αφήσει το παιδί τυφλό και να προκαλέσει πνευμονία ή και εγκεφαλίτιδα. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα. Εμβολιάστε τα παιδιά σας.

Το εμβόλιο δεν έχει τόσο σοβαρές επιπτώσεις όπως η ιλαρά. Τα μωρά σας μπορεί να μη νιώθουν καλά για μια δυο μέρες, αλλά πιστέψτε με αυτό δεν είναι τίποτα σε όσα περνάμε τώρα!

Είναι τρομακτικό να βλέπεις το παιδί σου να παλεύει με τα μάτια του τόσο πρησμένα που δεν ανοίγουν καν. Βρίσκεται στο σκοτάδι, φοβισμένη, με υψηλό πυρετό που τη βασανίζει για πάνω από δύο εβδομάδες.

Έκανε εξετάσεις, ακτινογραφίες, μαγνητικές, ενέσεις και όχι μόνο. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν τα μεγαλύτερα παιδιά ήταν εμβολιασμένα. Ενημερωθείτε, μιλήστε και μοιραστείτε αυτό το post. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε! Τα παιδί μας δεν θα ήταν εδώ σήμερα αν δεν μας βοηθούσαν οι γιατροί».

Το κείμενο κατέληγε εξηγώντας ότι η ανάρτηση έγινε για να ενημερώσει τους ανθρώπους για την ιλαρά και το τι μπορεί αυτός ο ιός να κάνει στα μικρά και ευάλωτα σωματάκια.

Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες

ιλαρά1 ιλαρά2 ιλαρά3 ιλαρά4 ιλαρά5 ιλαρά6

Δείτε το αρχικό post


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter