Αρχική InfoBaby Τοκετός Μαμά γεννάει στον διάδρομο του μαιευτηρίου και οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές!

Μαμά γεννάει στον διάδρομο του μαιευτηρίου και οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές!

Μαμά γεννάει στον διάδρομο του μαιευτηρίου και οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές!

Κάθε μαμά έχει την δική της ιστορία τοκετού. Όπως κι αν έρθει ένα παιδί στον κόσμο, είτε με φυσιολογικό τοκετό είτε με καισαρική, πρόκειται για μια στιγμή μοναδική! Ο μικρούλης Maxwell Alexander, όμως, έκανε την εμφάνισή του με τρόπο… απίστευτο!

Η Jes Hogan, μαμά έξι παιδιών, είχε πλέον την εμπειρία να ξεκινήσει για το μαιευτήριο, όταν άρχισε να έχει πόνους τοκετού. Ωστόσο, η διαστολή της έγινε τρομερά γρήγορα, τα νερά έσπασαν όσο ακόμα ήταν στο σπίτι και μέχρι να φτάσουν στο μαιευτήριο, ο τοκετός είχε ήδη ξεκινήσει. Η ίδια είχε σχεδόν πάρει απόφαση να γεννήσει στο σπίτι, όμως ο άντρας της επέμενε να γεννήσουν στο μαιευτήριο. Ήταν ξημέρωμα και έφτασαν εκεί εγκαίρως, ωστόσο μέχρι να κατέβουν από το αυτοκίνητο και να τρέξουν μέσα στο κτίριο, το μωρό είχε αρχίσει να εμφανίζεται.

Η Jes άρχισε να ουρλιάζει ότι γεννάει, οπότε δεν υπήρχε πλέον χρόνος για περεταίρω προετοιμασίες. Το προσωπικό του μαιευτηρίου έσπευσε, ξάπλωσε τη μαμά στον διάδρομο και… μερικά λεπτά αργότερα, κυριολεκτικά στο πάτωμα του μαιευτηρίου, ήρθε στον κόσμο ο μικρούλης Maxwell, το τελευταίο παιδί και μοναδικό αγόρι της οικογένειας!

Όπως η μαμά ανάφερε σχετικά στη φωτογράφο, την οποία κάλεσαν εκτάκτως εκείνο το ξημέρωμα για να απαθανατίσει τις μοναδικές στιγμές, «Ήταν η πιο τρελή μου γέννα, αλλά και η πιο τέλεια. Δεν είχα ποτέ προγραμματίσει κάτι τέτοιο, αλλά ολοκληρώθηκε απόλυτα φυσιολογικά, με ένα υγιές μωρό και απίστευτη στήριξη από τους ανθρώπους του περιβάλλοντός μου! Ήταν όλα υπέροχα και θα θυμάμαι πάντα με αγάπη κάθε ανάμνηση!»

Πηγή: scarymommy.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter