Αρχική InfoKids Νέα Μαμά γορίλας δεν μπορεί να σταματήσει να φιλά το νεογέννητο γοριλάκι της!

Μαμά γορίλας δεν μπορεί να σταματήσει να φιλά το νεογέννητο γοριλάκι της!

Μαμά γορίλας δεν μπορεί να σταματήσει να φιλά το νεογέννητο γοριλάκι της!

Θυμάστε τις πρώτες στιγμές, αφού φέρατε στον κόσμο τα μωρά σας; Δεν νιώθατε συνεχώς την ανάγκη να τα φιλάτε; Παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο δεν μπορεί παρά να συγκινηθείτε, διαπιστώνοντας ότι όλα τα πλάσματα της φύσης μοιράζονται το ίδιο ισχυρό μητρικό ένστικτο…

Η Calaya, μία γορίλας από την δυτική Iowa της Αμερικής, η οποία ζει στον Ζωολογικό Κήπο Smithsonian στη Washington, γέννησε πριν από μερικούς μήνες ένα αρσενικό γοριλάκι. Η σημαντική αυτή στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο, καθώς επρόκειτο όχι μόνο για την πρώτη γέννα γορίλα στο εν λόγω πάρκο, αλλά και επειδή είναι ένα θετικό βήμα για το είδος, το οποίο κινδυνεύει από εξαφάνιση.

Σύμφωνα με κάποια από τα σχόλια κάτω από το βίντεο, η μαμά-γορίλας καθαρίζει το μωρό ή τους αεραγωγούς του. Ό,τι κι αν κάνει, όμως, οι κινήσεις της δείχνουν ότι προέρχεται από αγνή, απόλυτα φυσική και πρωτόγονη αγάπη!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter