Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Μαμά παντρεύτηκε με την κόρη της στον μάρσιππο και οι φωτογραφίες από τον γάμο είναι μοναδικές

Μαμά παντρεύτηκε με την κόρη της στον μάρσιππο και οι φωτογραφίες από τον γάμο είναι μοναδικές

Μαμά παντρεύτηκε με την κόρη της στον μάρσιππο και οι φωτογραφίες από τον γάμο είναι μοναδικές

Η Dalton Mort, μαμά ενός μικρού κοριτσιού, ήθελε η μικρή της κόρη να είναι ένα μεγάλο κομμάτι του γάμου της. Γι’ αυτό αποφάσισε αντί να ντύσει απλώς την κόρη της παρανυφάκι να την κουβαλά πάνω της καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου.

Τι έκανε;

Έδεσε στον κορμό της έναν μάρσιππο και τοποθέτησε την κόρη της μέσα σε αυτόν. Έτσι το 2χρονο κοριτσάκι δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της μαμάς του.

Μαμά και κόρη βίωσαν αυτή τη συγκινητική στιγμή μαζί, ενώ κάποια στιγμή η μικρή θήλασε κιόλας.

Όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο popsugar.com, η επιλογή αυτή δεν έγινε τυχαία. «Το έκανα για δύο λόγους. Ο σύζυγός μου και εγώ θέλαμε η κόρη μας να είναι κομμάτι της τελετής. Έπειτα ήξερα ότι κάποια στιγμή μέσα στην όλη φασαρία του μυστηρίου και του τρεξίματος εκείνης της ημέρας, η μικρή θα με αποζητούσε. Οπότε την είχα πάντα μαζί μου και δεν έκλαψε ούτε λεπτό για την μαμά της».

Δείτε τις πανέμορφες φωτογραφίες

 

πηγή: popsugar.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter