Μάθημα ανθρωπιάς: Δασκάλα υιοθέτησε μαθητή με σύνδρομο Down όταν η μητέρα του πέθανε

Μαθήματα ανθρωπιάς μοίρασε μία δασκάλα στη Μασαχουσέτη, όταν αποφάσισε να υιοθετήσει μαθητή της που η μητέρα του έφυγε από τη ζωή, εξαιτίας του καρκίνου.

Η Κέρι Μπρέμερ αποφάσισε να φροντίσει τον Τζέικ Μάνινγκ, ο οποίος έχει σύνδρομο Down, αφού η μονογονέας μητέρα του υπέκυψε στον ρκίνο του μαστού, από τον οποίο υπέφερε, την περασμένη Τετάρτη.

Η Κέρι δήλωσε πως αγάπησε αμέσως τον Τζέικ, όταν τον πρωτοείδε πριν 4 χρόνια. Γι’ αυτό και όταν αντιλήφθηκε ότι η κατάσταση της μητέρας του ήταν μη αναστρέψιμη, αναρωτήθηκε τι θα έκανε μετά το μικρό παιδί.

Συζήτησε με τον σύζυγό της, Ντέιβ, και πρότεινε στην μητέρα του Τζέικ να υιοθετήσει εκείνη το παιδί. «Όταν της το πρότεινα, μου είπε πως θα κοιμόταν ήρεμα έπειτα από πολύ καιρό», δήλωσε η δασκάλα για τη συζήτηση που είχε με τη μητέρα του μικρού αγοριού.

Ο Τζέικ πέρασε αρκετό καιρό με την Κέρι και την οικογένειά της, το σύζυγό και τα 3 παιδιά της.

Η μητέρα του έφυγε από τη ζωή στον ύπνο της μετά το τέλος μιας ακόμη χημειοθεραπείας και ενώ όλοι είναι πολύ στεναχωρημένοι από αυτό, ξέρουν ότι εκείνη θα ζει μέσα από τον Τζέικ και την νέα υπέροχη οικογένειά του.

«Η μαμά μου είναι στον ουρανό τώρα, αλλά πάντα θα βρίσκεται στην καρδιά μου», δήλωσε το μικρό αγόρι.