Αρχική Γωνιά του Μαθητή Βιωματικά εργαστήρια προστασίας προσωπικών δεδομένων για μαθητές με αφορμή την Ημέρα Προστασίας Δεδομένων

Βιωματικά εργαστήρια προστασίας προσωπικών δεδομένων για μαθητές με αφορμή την Ημέρα Προστασίας Δεδομένων

Βιωματικά εργαστήρια προστασίας προσωπικών δεδομένων για μαθητές με αφορμή την Ημέρα Προστασίας Δεδομένων

Με αφορμή την Ημέρα Προστασίας Δεδομένων, στις 28 Ιανουαρίου, το Γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την πολύτιμη συνδρομή του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και της Διεύθυνσης Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, βιωματικά εργαστήρια για παιδιά. Κύριος στόχος είναι η καλλιέργεια συνείδησης και κουλτούρας προστασίας προσωπικών δεδομένων στους μαθητές και μαθήτριες της Κύπρου που έρχονται καθημερινά σε επαφή με το Διαδίκτυο.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικής Εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθούν στις 28 Ιανουαρίου και στις 4 Φεβρουαρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου, με τη συμμετοχή σχολείων από τις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου, σε πρώτο στάδιο.

Εντός του 2019 θα ακολουθήσουν βιωματικά εργαστήρια στη Λεμεσό, στα οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες από τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter