Αρχική InfoMommy Νέα Μαθητής λιποθύμησε εν ώρα μαθήματος – Τι έδειξαν οι εξετάσεις του

Μαθητής λιποθύμησε εν ώρα μαθήματος – Τι έδειξαν οι εξετάσεις του

Μαθητής λιποθύμησε εν ώρα μαθήματος – Τι έδειξαν οι εξετάσεις του

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε εσπευσμένα το πρωί της Τρίτης, 20 Νομεβρίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μαθητής του Ά Λυκείου Εθνάρχη Μακαρίου Γ', της Πάφου, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος μαθητής καθώς βρισκόταν εντός της τάξης του έχασε τις αισθήσεις του. Η διεύθυνση του σχολείου κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Οι γιατροί, ωστόσο, έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, εξ’ αιτίας διάχυτης αιμορραγίας που παρουσίασε στον εγκέφαλο.

Ο μαθητής αναμένεται να εξεταστεί από νευροχειρουργούς στο ΓΝ Λευκωσίας, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Στο χειρουργείο ο 15χρονος

Οι επί καθήκοντι ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου ο μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα μετά το  περιστατικό λιποθυμίας στο σχολείο του, προχωρώντας στις απαραίτητες εξετάσεις αποφάσισαν πως έπρεπε άμεσα να εισαχθεί στο χειρουργείο για επέμβαση.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας επισκέφθηκε και ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του 15χρονου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter