Μαθήτρια Πέμπτης Δημοτικού πέθανε έπειτα από άγριο ξύλο μέσα στην τάξη

Η 10χρονη RaNiya Wright άφησε χθες το πρωί την τελευταία της πνοή, αφού ενεπλάκη σε άγριο καβγά με ξύλο μέσα στην σχολική της τάξη. Πιο συγκεκριμένα το άτυχο κορίτσι, μαθήτρια του Forest Hills Elementary School στη Νότια Καρολίνα, πέθανε στο νοσοκομείο της περιοχής της δύο ημέρες μετά τον άγριο καβγά με έναν συμμαθητή της, υποκύπτοντας στα τραύματά της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της σχολικής επιτροπής της περιοχής, τον καβγά διέκοψε ο διευθυντής του σχολείου, ο οποίος και κάλεσε ασθενοφόρο. Δεν υπήρξαν όπλα κατά τη διάρκεια αυτού.

Η δε τοπική αστυνομία αναφέρει, ότι η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή και δεν έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις.

Ωστόσο, ένα μαθητής του σχολείου αποβλήθηκε μέχρι οι έρευνες να ολοκληρωθούν.

Στο κορίτσι θα διενεργηθεί αυτοψία αύριο, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Πάντως, το ασθενοφόρο κλήθηκε, επειδή το κορίτσι «κατέρρευσε» μέσα στην τάξη. Όταν οι πρώτες βοήθειες έφτασαν, η RaNiya ήταν αναίσθητη αλλά ανέπνεε.

Η μαμά του κοριτσιού, Ashley Wright, ενημέρωσε φίλους και συγγενείς για την κατάσταση του παιδιού μέσω Facebook, ενώ χθες συγκεκριμένα έγραψε:

«Στις 9:39 το κοριτσάκι μου άνοιξε τα φτερά του. Ζητώ δικαιοσύνη για την Ny.

Αυτό προκαλεί το bullying, γι’αυτό γονείς ΞΥΠΝΑΤΕ!»

Στο δε σχολείο της μικρής, όλοι μιλούν για μια «υπέροχη μαθήτρια».

«Της άρεσε να γράφει, περνούσε χρόνο με τους φίλους της, έπαιζε μπάσκετ και της άρεσε που ήταν μεγάλη αδερφή», λένε όσοι την γνώριζαν.

Όσο για τους υπεύθυνους του σχολείου, δηλώνουν περίλυποι για το συμβάν. «Είναι πολύ δύσκολο να βιώνεις τον θάνατο ενός παιδιού».

Λένε επίσης, ότι θα προσφερθεί ψυχολογική στήριξη στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και την οικογένεια του παιδιού. «Σε αυτό επικεντρωνόμαστε αυτή τη στιγμή», λέει εκπρόσωπος του σχολείου.

Πηγή: people.com