Αρχική InfoKids Παιδικά Εργαστήρια Παιδιά, "με ένα μολύβι και ένα καπέλο" θα γνωρίσουμε την παλιά πόλη της Λευκωσίας (19/11)

Παιδιά, "με ένα μολύβι και ένα καπέλο" θα γνωρίσουμε την παλιά πόλη της Λευκωσίας (19/11)

Παιδιά, "με ένα μολύβι και ένα καπέλο" θα γνωρίσουμε την παλιά πόλη της Λευκωσίας (19/11)

"Γνωρίζουμε την Κύπρο Παίζοντας" είναι ο κύκλος διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που διοργανώνει το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας για παιδιά 6 – 12 ετών. Αυτό το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 14:30, τα παιδιά θα συμμετάσχουν στο εργαστήρι "Με ένα μολύβι και ένα καπέλο".

Φοράμε τα καπέλα μας και ο περίπατος στην παλιά πόλη της Λευκωσίας ξεκινά…Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα έργα της Tessa Henderson και να δουν τη Λευκωσία να ζωντανεύει μόνο με το μολύβι της. Με μεθόδους βιωματικής προσέγγισης και παιχνίδι ρόλων οι μικροί καλλιτέχνες θα περπατήσουν στα στενά δρομάκια, θα παρατηρήσουν και θα γνωρίσουν σημαντικά μνημεία της παλιάς πόλης της Λευκωσίας. Ο περίπατος θα τελειώσει στο μουσείο με συζήτηση και εικαστικές δραστηριότητες έχοντας ως βασικό εργαλείο το μολύβι.

Τιμή: €5
Πληροφορίες/κρατήσεις θέσεων:
Τηλ +357 22300994
Emai: education@severis.org

Ποτε
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, 2016
Ώρα: 14:30 - 16:00


Κέντρο Εικαστικών Τεχνών & Έρευνας (CVAR)

Ερμού 285 Λευκωσία, Λευκωσία 1017, Κύπρος
22300999


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter