Με έναν μονόκερο αποχαιρετούν οι φίλοι του αυτόν τον 5χρονο που φεύγει για θεραπεία

Ήταν 15 Νοεμβρίου όταν ο 5χρονος Wyatt Hass από την πολιτεία της Μοντάνα διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Στις 6 Δεκεμβρίου το μικρό αγόρι μετέβει στο νοσοκομείο του Μέμφις για την πρώτη του θεραπεία.

Λίγες ημέρες πριν το ταξίδι του οι συμμαθητές του στο νηπιαγωγείο και οι συμπολίτες του, αποφάσισαν να του κάνουν ένα δώρο που θα του μείνει σίγουρα αξέχαστο.

Το μικρό αγόρι είναι λάτρης των μονόκερων, έτσι οι δάσκαλοί του και οι γονείς των συμμαθητών του αποφάσισαν να τον βοηθήσουν να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να πάει βόλτα με έναν μονόκερο.

Όσο ενεπλάκησαν στην έκπληξη, διοργάνωσαν μια μικρή γιορτή προς τιμήν του αγοριού στο πάρκο της πόλης τους.

«Εκείνος πίστευε ότι επρόκειτο για ένα απλό πάρτι. Μόλις είδε τους μονόκερους έλαμψε από χαρά», δήλωσε συγκινημένος ο μπαμπάς του αγοριού σε τοπικά μέσα.

Το άλογο που μεταμορφώθηκε σε μονόκερο

Ο πρωταγωνιστής της γιορτής, ο μικρός μονόκερος, ήταν στην πραγματικότητα ένα άλογο, το οποίο ανήκει σε μια οικογένεια συμμαθητή του μικρού Wyatt και βάφτηκε (με χρώματα κατάλληλα για το δέρμα και το τρίχωμά του) στις… αποχρώσεις ενός μονόκερου.

Το κέρατο ήταν φτιαγμένο από χαρτί και τοποθετημένο έτσι ώστε να θυμίζει πραγματικό μονόκερο. Το άλογο ονομαζόταν Bonanza, ενώ συντροφιά τού έκανε το μικρό πόνι, Lily. Και τα δύο ζώα μαζί μοίρασαν μεγάλη χαρά στα παιδιά και, ιδίως, στον μικρό Wyatt που ξεκινούσε ένα μεγάλο ταξίδι για την υγεία του με τις πιο θετικές εικόνες.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του αλόγου, «Είμαστε μια πολύ μικρή κοινότητα. Ήταν μια πολύ όμορφη πράξη για τον Wyatt και την οικογένειά του. Προσευχόμαστε για αυτούς και θέλουμε να τους στηρίξουμε».

Αφού στέφθηκε ιππότης, φορώντας ένα χρυσό στέμμα και κρατώντας ένα ψεύτικο ξίφος, ο μικρός Wyatt, έκανε βόλτες στο πάρκο με τον δικό του μονόκερο και τους αγαπημένους του ανθρώπους να τον χειροκροτούν.

πηγή: mom.com