Με μια προσωπική της φωτογραφία η Άννα Βίσση μας μεταφέρει στα… μαθητικά τα χρόνια

Μια άγνωστη πτυχή της ζωής της ως μαθήτρια αποκάλυψε πριν από μερικές ώρες η Άννα Βίσση, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Σύμφωνα με αυτήν, παρόλο που το τραγούδι το είχε ξεκινήσει σχεδόν επαγγελματικά ήδη από τα 7-8 χρόνια, μέχρι το Γυμνάσιο δεν αποκάλυπτε σε κανέναν ότι τραγουδάει!

Όπως γράφει στη φωτογραφία που δημοσίευσε από τα μαθητικά της χρόνια:

«Στο σχολείο δεν έλεγα ότι τραγουδάω. Φοβόμουν ότι δεν θα με άφηναν. Θυμάμαι μία Κρητικιά, που με είχε πάρει χαμπάτι, να μου λέει » εσύ δεν είσαι;». «Σουτ» της έλεγα, «μην πεις τίποτα».

Να θυμήσουμε, ότι η Άννα Βίσση πήγε μεν Δημοτικό στη Λάρνακα, όμως το 1973, όταν οι γονείς της είδαν ότι η καριέρα της κόρης τους αρχίζει να εκτοξεύεται, με πρωτοβουλία της μητέρας της, Σοφίας, ο πατέρας της έκλεισε το μαγαζί του στην Κύπρο και ολόκληρη η οικογένεια Βίσση μετακόμισε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Κυψέλη.

Η τότε 16 ετών Άννα, λοιπόν, συνέχισε το Γυμνάσιο στην Αθήνα, τραγουδώντας τα βράδια σε μπουάτ στην Πλάκα, ενώ ηχογράφησε στη δισκογραφική εταιρεία MINOS τα δύο πρώτα της τραγούδια.

Αργότερα δε σπούδασε στο Τμήμα Νομικής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου γνώρισε και τον Νίκο Καρβέλα.