Αρχική InfoKids Υγεία Ταλαιπωρία ασθενών στο Νοσοκομείο Λεμεσού μέχρι το Φεβρουάριο

Ταλαιπωρία ασθενών στο Νοσοκομείο Λεμεσού μέχρι το Φεβρουάριο

Ταλαιπωρία ασθενών στο Νοσοκομείο Λεμεσού μέχρι το Φεβρουάριο

Η ταλαιπωρία που υφίστανται οι ασθενείς στο νοσοκομείο Λεμεσού είναι μεγάλη, καθώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, θα εγκατασταθεί νέος αξονικός τομογράφος. Ο παλιός βρίσκεται σε αχρηστία από τον περασμένο Νοέμβριο, με αποτέλεσμα τα επείγοντα περιστατικά να αντιμετωπίζονται με την αποστολή ασθενών στον ιδιωτικό τομέα, από τον οποίο ο δημόσιος αγοράζει υπηρεσίες. Τα μη επείγοντα περιστατικά παραπέμπονται στα δημόσια νοσηλευτήρια άλλων επαρχιών.

Πολλοί επηρεαζόμενοι διαμαρτύρονται αφού όπως υποστηρίζουν, κάτω από τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, δεν δίνεται η πρέπουσα σημασία στην σοβαρότητα της περίπτωσής τους, ενώ με δικαιολογίες και προσχήματα δεν λαμβάνουν προτεραιότητα παραπομπής για την απαραίτητη εξέταση.

Στο μεταξύ ο Πρόεδρος της Συντεχνίας των Κυβερνητικών Γιατρών κ. Σωτήρης Κούμας, δήλωσε πως άλλοι 10 γιατροί, το τελευταίο διάστημα, έχουν αποχωρήσει από τα δημόσια νοσηλευτήρια. Το γεγονός από μόνο του, τονίζει, μαρτυρά πως δυσχεραίνεται περαιτέρω το έργο γιατρών και νοσηλευτών, αλλά και η προσφορά των καλύτερων δυνατόν υπηρεσιών στον δημόσιο τομέα της υγείας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter