Μεγαλώνει μόνη τα 3 παιδιά της σε ένα υποστατικό χωρίς πόρτες και παράθυρα

Η ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο σε μια μητέρα 3 παιδίων.

Η 39χρονη που μίλησε στο themaonline, περιέγραψε τα όσα βιώνει, προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα, ούσα άνεργη και σε δυσμενή οικονομική κατάσταση.

Η Δήμητρα έχει 3 παιδιά, 17, 15 και 4 ετών και το μόνο που ζητά είναι δουλειά και ένα αξιοπρεπές σπίτι για εκείνη και τα παιδιά της.

Στην Δήμητρα έγινε έξωση από το σπίτι που ενοικίαζε και βρήκε για ένα διάστημα καταφύγειο στην μητέρα της. Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι που αντιμετώπιζε την ανάγκασαν να εγκαταλείψει το πατρικό της και να υποχρεωθεί να ζήσει σε ένα άκτιστο σπίτι στο Τσέρι (ανήκει στη θεία της), χωρίς πόρτες, παράθυρα, τουαλέτες και γενικά τα απαραίτητα αγαθά.

Το σπίτι είναι ουσιαστικά γιαπί και όπως θα δείτε στις εικόνες του themaonline δεν αποτελεί κτίσμα που μικρά παιδιά μπορούν να ζήσουν.

Αυτό που ζητά είναι μια βοήθεια για να καταφέρει να μείνει σε μια φυσιολογική στέγη με τα απαραίτητα αγαθά. «Το μόνο που θέλω είναι να με βοηθήσουν να φύγω από εδώ μέσα. Θέλω να βρω ένα σπίτι να μείνω, για να τα καταφέρω να βρω δουλειά και να μεγαλώσω σωστά τον γιό μου», δήλωσε η μητέρα.

H τραγική ιστορία της

Πέρασαν περίπου επτά χρόνια από το πρώτο της διαζύγιο με τον πατέρα των δύο μεγάλων κοριτσιών ενώ αργότερα προχώρησε την ζωή της σε μια άλλη σχέση και έφερε στον κόσμο ένα τετράχρονο γιο τον Δημήτρη,ο πατέρας του οπίου είναι στην φυλακή.

Ο πρώτος της άνδρας δεν τις δίνει τα ανάλογα χρήματα που αντιστοιχούν στην διατροφή που έπρεπε να παίρνει, ενώ η μεγάλη της κόρη αναγκάστηκε να αφήσει τα θρανία για να βγει στον σκληρό κόσμο της εργασίας.

Ο Μικρός Δημήτρης εδώ και ένα χρόνο σταμάτησε από το νηπιαγωγείο που φοιτούσε γιατί δεν μπορούσε η μαμά του να συνεχίσει να πληρώνει τα δίδακτρα, ενώ όταν έκανε αίτηση για να πάει σε Δημόσιο νηπιαγωγείο της είπαν ότι δεν είχε θέση.

Δείτε εικόνες από το σπίτι