Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Τα τελευταία νέα για τη γέννηση του μωρού τους!

Από μέρα σε μέρα, αν όχι από ώρα σε ώρα, αναμένεται να έρθει στον κόσμο το πρώτο μωρό της Μέγκαν Μαρκ και του Πρίγκιπα Χάρι, όπως ανακοίνωσαν πριν από μερικά λεπτά τα επίσημα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Το βασιλικό ζευγάρι έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή να παραμείνουν οι λεπτομέρειες του ερχομού του μωρού τους ιδιωτικές και, σε αντίθεση με την Κέιτ Μίντλτον, δεν σκοπεύει να ποζάρει στα σκαλιά του μαιευτηρίου, ώστε να αποκαλύψει το νεογέννητο μωρό.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις από το παλάτι, το ζευγάρι δεν έχει ακόμα υποδεχθεί το μωρό, παρά κάποιες λανθασμένες φήμες, όμως όταν το κάνει θα υπάρξει η σχετική ανακοίνωση τόσο από τα social media του παλατιού, όσο και από τη σελίδα του ζεύγους στο Instagram.

Πάντως, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχήματα, το μωρό θα έρθει στον κόσμο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 6 Μαΐου, το φύλο του θα είναι κορίτσι και στην περίπτωση αυτή θα πάρει το όνομα Diana.

Ωστόσο, δεν θα κρατήσουν το μωρό κρυφό για πολύ, αφού θα φωτογραφηθούν με αυτό λίγες μόλις ημέρες μετά τον ερχομό του στη ζωή, έξω από το Κάστρο του Windsor.

Εξάλλου, το ζευγάρι θα γιορτάσει τον πρώτο χρόνο γάμο του στις 19 Μαΐου 2019.

Υπομονή, λοιπόν, λίίίγο ακόμα!