Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Μέλλουσα μαμά περιμένει τρίδυμα και η κοιλίτσα της κλέβει την παράσταση (φωτογραφίες & video)

Μέλλουσα μαμά περιμένει τρίδυμα και η κοιλίτσα της κλέβει την παράσταση (φωτογραφίες & video)

Μέλλουσα μαμά περιμένει τρίδυμα και η κοιλίτσα της κλέβει την παράσταση (φωτογραφίες & video)

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια από τις πιο όμορφες και συνάμα πιο ξεχωριστές για κάθε γυναίκα. Η μέλλουσα μαμά βλέπει το σώμα της να αλλάζει και μέσα του να μεγαλώνει μια νέα ψυχούλα, η οποία όταν έρθει στον κόσμο θα δώσει χαρά και θα γεμίσει αγάπη τη ζωή της.

Όσο όμορφη και αν είναι, βέβαια, η περίοδος της εγκυμοσύνης δεν είναι πάντα εύκολη. Πολλές γυναίκες βιώνουν δυσφορία, κατακράτηση υγρών, αϋπνίες και πολλά ακόμη προβλήματα στη διάρκειά της.

Και συνήθως, όταν μιλάμε για εγκυμοσύνη αναφερόμαστε στην γυναίκα που κυοφορεί ένα μωρό. Υπάρχουν, όμως, και οι περιπτώσεις γυναικών που κυοφορούν παραπάνω του ενός μωρά, όπως είναι και η περίπτωση της 36χρονης Μαρίας, από τη Νορβηγία, η οποία περιμένει όχι ένα ούτε δύο, αλλά τρία μωράκια.

Η μέλλουσα μαμά διανύει ήδη την 34 εβδομάδα κύησης και μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπα από τη ζωή της περιμένοντας τα τρίδυμα. Τα posts της, μάλιστα, κερδίζουν πολλά θετικά σχόλια και likes.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πάρα πολύ…


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter