Αρχική Εκδηλώσεις Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας: Για 13η χρονιά ταξιδεύουμε με ιππότες, μάγισσες, πριγκίπισσες και παραμυθένιους ήρωες (από 13-10)

Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας: Για 13η χρονιά ταξιδεύουμε με ιππότες, μάγισσες, πριγκίπισσες και παραμυθένιους ήρωες (από 13-10)

Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας: Για 13η χρονιά ταξιδεύουμε με ιππότες, μάγισσες, πριγκίπισσες και παραμυθένιους ήρωες (από 13-10)

Όπως και κάθε Οκτώβριο έτσι και φέτος, ο Δήμος Αγίας Νάπας  έρχεται να συνδέσει την ιστορία με τους μύθους σε ένα μαγευτικό ταξίδι στον Μεσαίωνα. Από 13 μέχρι 20 Οκτωβρίου, το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας σας περιμένει.

Αποτελεί το μεγαλύτερο σε διάρκεια στην Ευρώπη και το μοναδικό στο είδος του Φεστιβάλ στη Μέση Ανατολή και υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε κόσμους αλλοτινούς και σε περιπέτειες... μεσαιωνικές.

Με την παρέλαση στη Λεωφόρο Μακαρίου από το κυκλικό κόμβο στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας, η πραγματικότητα θα δέσει για 13η συνεχή χρονιά με την Ιστορία και τους μύθους. Συμπαραστάτες σε όλο αυτό οι ιππότες, οι ακροβάτες , οι δράκοι και οι μάγισσες , οι πριγκίπισσες και όλοι των παραμυθιών οι ήρωες... που με ένα μαγικό ραβδί θα ξετυλίξουν την κόκκινη δεμένη κλωστή και το παραμύθι θα αρχινήσει…

Μετά την έναρξη του φεστιβάλ, θα ακολουθήσουν - ανά ημέρα - διάφορες καλλιτεχνικές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, στην Κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας και το Μοναστήρι της Αγίας Νάπας.

Διαβάστε - ενδεικτικά - μερικές μόνο εκδηλώσεις

Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Νάπας - Αντώνη Τσόκκου, με τις παραμυθένιες στολές τους ανοίγουν τα βιβλίο στη πρώτη σελίδα και οι θρύλοι αρχίζουν να ζωντανεύουν μπροστά σας… με ένα σωρό παραμυθένιους ήρωες.

  • Ξυλοπόδαροι και καλλιτέχνες του φημισμένου Ολλανδικού θεάτρου δρόμου PAVANA.
  • Παραδοσιακή Ισπανική & Αραβική μαγεία από τους Ξυλοπόδαρους GIANT DOLLS & WHITE HORSES του Διεθνούς«Show Parade».
  • Η εντυπωσιακή Μπάντα Κρουστών BATUKINIO.
  • «MONPLAISIR» DANCE COMPANY, Χορευτικό - Θεατρικό συγκρότημα από την Αγία Πετρούπολη, Ρωσία.
  •  IDISI BAND, Χορευτικό - Θεατρικό συγκρότημα από τη Μόσχα, Ρωσία.
  • Ιταλικά συγκροτήματα με τύμπανα και επιδείξεις με σημαίες

Μετά την είσοδο των ομάδων της παρέλασης στο Μεσαιωνικό Μοναστήρι θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους Βασίλη Λέκκα και Μαρία Αναματέρου και τίτλο «Ήτανε μια φορά», ειδικά προετοιμασμένη για το Φεστιβάλ.

Εντυπωσιακό θα είναι και το φινάλε του 13ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Αγίας Νάπας με την συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη "Αγγίγματα ψυχής", το Σάββατο 20 Οκτωβρίου. Μαζί με την ανερχόμενη Κατερίνα Παράσχου θα παρουσιάσουν ένα ρεπερτόριο έκπληξη πέραν από το συνηθισμένο των συναυλιών του Χατζηγιάννη. Τραγούδια που έχει αγαπήσει, που ποτέ τα έχει ερμηνεύσει σε συναυλίες, αλλά θα τα τραγουδήσει για πρώτη φορά σε ένα πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο για το Φεστιβάλ.

13ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, 13-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
Μεσαιωνικό Μοναστήρι Αγίας Νάπας


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter