Μετά «Τα μυαλά που κουβαλάς» η Pixar επιστρέφει με το «Soul», ένα animation για… τον θάνατο (trailer)

Αν συμφωνείτε και εσείς ότι «Τα μυαλά που κουβαλάς» είναι ένα από τα καλύτερα animation όλων των εποχών, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι μόλις βρήκατε έναν καλό λόγο για να ανυπομονείτε να έρθει το 2020.

Ο λόγος για το «Soul», τη νέα ταινία της Pixar, η οποία, μετά το «Up»και το «Coco» που μας άφησαn μικρούς-μεγάλους με το στόμα ανοιχτό, επανέρχεται στα κινηματογραφικά δρώμενα με ένα ακόμα αριστούργημα.

Δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο trailer του «Soul» έχει ήδη περισσότερες από 7 εκατομμύρια προβολές (!), αποδεικνύοντας, ότι το κοινό ήδη το αγάπησε:

Στο «Soul» (Ψυχή) παρακολουθούμε τη ζωή του Joe Gardner, ενός καθηγητή μουσικής σε Γυμνάσια των ΗΠΑ, όνειρο του οποίου ανέκαθεν ήταν να παίζει jazz επί σκηνής. Όταν τελικά τα καταφέρνει, εντυπωσιάζοντας μάλιστα άλλους έμπειρους μουσικούς, του συμβαίνει ένα τρομερό ατύχημα που διαχωρίζει την ψυχή από το σώμα του.

Η ψυχή του Gardner τότε μεταφέρεται σε ένα κέντρο που λέγεται «Σεμινάριο Εσύ», στο οποίο οι ψυχές αναπτύσσονται και αποκτούν πάθη, πριν μεταφερθούν σε νεογέννητα παιδιά. Εκεί ο Joe πρέπει να συνεργαστεί με άλλες ψυχές, αν θέλει να επιστρέψει στη Γη. Θα γνωρίσει, μάλιστα, την 22, μια ψυχή με θολή εικόνα της ζωής, αφού έχει παραμείνει στο «Σεμινάριο Εσύ» για πολλά χρόνια.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους στις 19 Ιουνίου 2020, σε σκηνοθεσία Pete Docter, με τον Jamie Foxx να χαρίζει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η μουσική, την οποία έχει γράψει το ντουέτο των Nine Inch Nail, Trent Reznor και Atticus Ross.

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς ήδη ανυπομονούμε…