Αρχική InfoBaby Τοκετός Μετά τις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο του μαστού, έφερε στον κόσμο το μωρό της

Μετά τις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο του μαστού, έφερε στον κόσμο το μωρό της

Μετά τις χημειοθεραπείες για τον καρκίνο του μαστού, έφερε στον κόσμο το μωρό της

Λίγους μόνο μήνες από όταν έμαθε ότι είναι έγκυος, η Maria Crider διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Η απίστευτα δυνατή μαμά, υποβλήθηκε σε μαστεκτομή, σε αρκετές ώρες χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας και τελικά έφερε στον κόσμο τον γιο της Logan, μέσω καισαρικής τομής, τον περασμένο Απρίλιο. «Τα συναισθήματα που βίωσα είναι απερίγραπτα», είπε σε συνέντευξή της.

Η Maria είπε, ότι ένιωσε τρομερή ανακούφιση για το γεγονός ότι απέκτησε ένα υγιές μωρό. «Η γέννησή του ήταν η επιβεβαίωση, ότι όσα μου είχαν πει οι γιατροί ήταν αληθινά, όπως ότι θα ήταν απολύτως υγιής», είπε η ίδια. Κράτησε το μωρό της, αφού το έβγαλαν από την κοιλιά της, για όση ώρα χρειαζόταν μέχρι να ολοκληρωθεί η καισαρική, ενώ επιχείρησε και να θηλάσει με τον έναν της μαστό, όπως τη συμβούλευσαν οι μαίες, αν και ήταν εξαιρετικά δύσκολο, δεδομένου ότι είχε κάνει χημειοθεραπείες.

Η Maria έλαβε με ασφάλεια την απαραίτητη θεραπεία, κατά την διάρκεια του τρίτου τριμήνου της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, θα χρειαστεί να την επαναλάβει και μετά τον τοκετό. «Έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου, μέχρι να καταφέρω να αφήσω πίσω αυτό το δύσκολο κομμάτι της ζωής μου», λέει.

Ο συγκινητικός αυτός τοκετός, φωτογραφήθηκε από την επαγγελματία Bonnie Hussey και δημοσιεύτηκε στο Popsugar, από το οποίο σας μεταφέρουμε τις παρακάτω εικόνες.

Η Maria θέλησε να μοιραστεί την ιστορία της με άλλες νέες μαμάδες «για να τις διαβεβαιώσω, ότι μπορείς να περάσεις από διάφορες δύσκολες θεραπείες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και να τα καταφέρεις. Ο Logan είναι η απόδειξη, ότι ένα μωρό μπορεί να γεννηθεί έπειτα από χημειοθεραπεία».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter