Αρχική InfoBaby Τοκετός Μετά τον τοκετό: 12 μαμάδες φωτογραφίζονται χωρίς αναστολές

Μετά τον τοκετό: 12 μαμάδες φωτογραφίζονται χωρίς αναστολές

Μετά τον τοκετό: 12 μαμάδες φωτογραφίζονται χωρίς αναστολές

Όσο ακόμα είσαι έγκυος, το πιθανότερο είναι, ότι περήφανα φωτογραφίζεις την κοιλίτσα σου και λίγο σε απασχολούν τα κιλά που έχεις πάρει. Πόσες, όμως, από εμάς τολμούν να φωτογραφηθούν… μετά τον τοκετό; Όταν η κοιλιά παραμένει πρησμένη μα …άδεια, τα κιλά δεν έχουν ακόμα «πέσει» και η εξάντληση διαγράφεται σε κάθε σημείο του προσώπου… Προσωπικά δεν το τόλμησα ποτέ. Οι παρακάτω γενναίες μαμάδες, όμως, θέλοντας να αποδείξουν, ότι το σώμα μετά το μωρό είναι άξιο θαυμασμού και όχι κάτι για το οποίο θα πρέπει μια γυναίκα να νιώθει άσχημα, φωτογραφήθηκαν και δημοσίευσαν τις εικόνες τους.

Παρά τα κιλά, παρά το πλαδαρό δέρμα, τις ραγάδες και την τομή της καισαρικής, οι παρακάτω μαμάδες απέδειξαν πόσο όμορφες και δυνατές είναι και δίνουν έμπνευση σε όλες εμάς, να σταματήσουμε να νιώθουμε άσχημα για το σώμα μας μετά τον τοκετό…

Πηγή: popsugar.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter