Αρχική InfoKids Νέα Μετεωρολόγος «φορά» το μωρό της στη δουλειά γιατί… αυτό θα πει να είσαι εργαζόμενη μαμά σήμερα

Μετεωρολόγος «φορά» το μωρό της στη δουλειά γιατί… αυτό θα πει να είσαι εργαζόμενη μαμά σήμερα

Μετεωρολόγος «φορά» το μωρό της στη δουλειά γιατί… αυτό θα πει να είσαι εργαζόμενη μαμά σήμερα

Καλώς ή κακώς η πλειοψηφία των γυναικών σήμερα δουλεύει. Αυτό δεν τις εμποδίζει να δημιουργήσουν οικογένεια ή να αποκτήσουν παιδιά, αλλά σίγουρα αναγκάζει τις νέες εργαζόμενες γυναίκες να χωρέσουν «πολλά καρπούζια» κάτω από τις δυο τους μασχάλες και το παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει αυτό περίτρανα.

Ο λόγος για μία νέα μαμά-μετεωρολόγο, η οποία επειδή προφανώς δεν είχε κάπου να αφήσει το ενός έτους μωρό της την συγκεκριμένη στιγμή που έπρεπε να δουλέψει, αναγκάστηκε να το «φορτώσει» στον μάρσιπο και να το… παρουσιάσει, μαζί με το δελτίο καιρού!

Γιατί δεν της το κράτησε κάποιος συνάδελφος; Θα αναρωτηθεί εύλογα κανείς; Ίσως σκόπιμα, αν κρίνουμε από το σχόλιο της ίδιας, η οποία, όπως είπε, ήθελε να δείξει πώς μια νέα μαμά μπορεί αν δεθεί με το μωρό της, χάρη στον μάρσιπο, ακόμα κι αν αναγκάζεται να εργάζεται…

Meteorologist wears her one-year-old to work while reporting weather forecast

"I wanted to promote this wonderful tool that's helped me as a mom and the bonding experience between mother and son": Meteorologist wears her one-year-old son to work while reporting weather forecast. https://abcn.ws/2CBlQph

Gepostet von ABC News am Mittwoch, 10. Oktober 2018


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter