Αρχική InfoSchool Μέχρι τις 30 Ιουνίου δεκτές αιτήσεις για πίνακες διορισίμων στην ΕΕΥ

Μέχρι τις 30 Ιουνίου δεκτές αιτήσεις για πίνακες διορισίμων στην ΕΕΥ

Μέχρι τις 30 Ιουνίου δεκτές αιτήσεις για πίνακες διορισίμων στην ΕΕΥ

Στις 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης ενδιαφέροντος για εγγραφή στους Πίνακες Διορισίμων στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας.

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού αναφέρει ότι «δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις πέραν αυτής της ημερομηνίας και ως εκ τούτου, μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία, oι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τα ανάλογα έντυπα (ΕΕΥ01Β, ΕΕΥ01Γ ή ΕΕΥ01Δ), τα οποία είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Επιτροπής στη διεύθυνση: http://www.eey.gov.cy

Προσθέτει ότι «δικαίωμα για υποβολή αίτησης για συμμετοχή στις εξετάσεις στην Υπηρεσία Εξετάσεων, θα έχουν μόνο όσοι υποψήφιοι υποβάλουν την πιο πάνω αίτηση ενδιαφέροντος μέσα στο χρονικό πλαίσιο που έχει καθοριστεί».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «στο πλαίσιο της εφαρμογής του Νέου Συστήματος Διορισμών στην Εκπαίδευση, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού έχει δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τη διεξαγωγή των πρώτων γραπτών εξετάσεων, σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί».

Η Υπηρεσία Εξετάσεων θα παρέχει συνεχή πληροφόρηση στους ενδιαφερόμενους, τόσο μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όσο και μέσω της ειδικής ιστοσελίδας που έχει δημιουργηθεί για τις Εξετάσεις Διορισίμων (diorisimoi.moec.gov.cy/index.php/el/), την οποία οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προτρέπονται εκ νέου να παρακολουθούν σε τακτική βάση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter