Μια 7χρονη που μισεί τα φορέματα ζήτησε να γίνει μοντέλο αγορίστικων ρούχων στα Zara

«Είμαι η νούμερο ένα θαυμάστριά σας!» -κάπως έτσι ξεκινά η επιστολή στα Zara Kids που έστειλε μία 7χρονη από το Λονδίνο δηλώνοντας πως θα ήθελε να γίνει μοντέλο για την αγορίστικη κολεξιόν τους, καθώς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τα κορίτσια δεν πρέπει να φοράνε αγορίστικα ρούχα.

Στην χειρόγραφη επιστολή της που βλέπετε παρακάτω, η Ελίζα Μπρίτο γράφει στην δημοφιλή εταιρεία πως, παρόλο που μπορεί να φαίνεται «περίεργο», «αγαπάει» το τμήμα με τα αγορίστικα ρούχα, προσθέτοντας «Είναι το μόνο μέρος που επιλέγω για να ψωνίσω ρούχα».

Το γράμμα της συνόδευσαν φωτογραφίες με τα αγαπημένα της αγορίστικα ρούχα από τα Zara, για να δείξει πόσο καλή θα μπορούσε να είναι στο ρόλο του μοντέλου, ωστόσο δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση από την ισπανική εταιρεία.

Η μητέρα της Ελίζα, Τζες δήλωσε ότι η μικρή αποφάσισε πως θέλει να γίνει μοντέλο για την αγορίστικη συλλογή των Zara, για να δείξει πως και τα κορίτσια μπορούν να φορέσουν αυτά τα ρούχα και να ενθαρρύνει κι άλλους να το κάνουν. Μάλιστα, όπως η μαμά της συμπληρώνει, η μικρή μισεί τα φορέματα:  «Όταν την ανάγκασα να ντυθεί παράνυμφος σε ηλικία 3 ετών, και παρόλο που όλοι της λέγαμε πόσο όμορφη ήταν, η ίδια αποφάσισε ότι δεν ήθελε να ξαναφορέσει ποτέ φόρεμα. Ενδιαφέρεται για τη μόδα, αλλά λέει πως δεν νιώθει καλά με τα κοριτσίστικα ρούχα».

Τώρα η Τζες ελπίζει πως η Ελίζα θα λάβει σύντομα απάντηση από τα Zara, η οποία θα δείχνει ουσιαστικά, ότι μπορεί κανείς να υπερασπίζεται τα θέλω του και να βγαίνει δικαιωμένος. Αν τα Zara αποδεχτούν το αίτημά της, θα είναι η πρώτη φορά που η εταιρία θα επιστρατεύσει ένα κορίτσι ως μοντέλο για αγορίστικα ρούχα.

Η Ελίζα με τον μπαμπά της και τον αδερφό της.

Αξίζει, πάντως, να αναφερθεί, ότι στο τμήμα ενηλίκων η εταιρία έχει ήδη λανσάρει μία σειρά παλτό που απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, αλλά και μία σειρά με ρούχα «χωρίς φύλο», θέλοντας να δείξει ότι άνδρες και γυναίκες μπορούν να φορούν τα ίδια ρούχα.

Πηγή: independent.co.uk