Αρχική Εκδηλώσεις ''Μια εβδομάδα στο μουσείο'' για μικρούς και μεγάλους!

''Μια εβδομάδα στο μουσείο'' για μικρούς και μεγάλους!

''Μια εβδομάδα στο μουσείο'' για μικρούς και μεγάλους!

Από τις 10 – 13 Απριλίου & 19 – 21 Απριλίου 2017 το Μουσείου Τεχνών Λουκίας & Μιχαλάκη Ζαμπέλα, θα πραγματοποιήσει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 7 ημερών, για να κρατήσει συντροφιά στους μικρούς μας φίλους.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου Τεχνών Λουκίας & Μιχαλάκη Ζαμπέλα, ανακοινώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά, το πρόγραμμα ‘Μια Εβδομάδα στο Μουσείο’ το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από διαφορετικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες ενταγμένες μέσα σε ένα δημιουργικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Οι δραστηριότητες απαρτίζονται από ζωγραφική, υφασματογραφία, πασχαλινές χειροτεχνίες και γιόγκα για παιδιά. Επίσης, μια καινούρια ενότητα θα ενταχθεί στο φετινό πρόγραμμα με θέματα, από τη μια, την κυπριακή παραδοσιακή χειροτεχνία και από την άλλη, μοντέρνα κινήματα τέχνης, μελετώντας έργα, ευρέως γνωστών καλλιτεχνών.

Διάλεξε απλώς ποια βδομάδα των διακοπών του Πάσχα επιθυμείς και δήλωσε συμμετοχή!

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017.

Για πληροφορίες & εγγραφή | 22 456 098 / info@zampelasart.com.cy
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 27, Καϊμακλί, Λευκωσία


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.