Μια μαμά δημιούργησε την δική της εταιρεία και έφτιαξε σε αυτήν έναν παιδότοπο για κάθε εργαζόμενο γονιό

Όταν η Sharmadean Reid δημιούργησε την δική της εταιρεία, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φτιάξει σε αυτήν έναν παιδότοπο, ώστε να εξυπηρετεί με αυτόν και τις δικές της ανάγκες, αλλά και κάθε εργαζόμενο γονιό, τα παιδιά του οποίου δεν πάνε ακόμα σχολείο. Δεν είναι τυχαίο, ότι τελευταία μιλά γι’αυτήν όλος ο κόσμος.

Η κ. Reid είναι ιδιοκτήτρια και CEO της start-up επιχείρησης Beautystack στο Λονδίνο, αλλά και νέα μαμά που, όπως πολλές ακόμα ανά τον κόσμο, δεν είχε πού να αφήσει το παιδί της τις ώρες που δούλευε.

Έτσι αποφάσισε στα γραφεία της νέας εταιρείας, να φτιάξει ένα playroom όχι μόνο για το δικό της παιδί, αλλά και για όλα τα παιδιάτων υπαλλήλων της που είναι νέοι γονείς.

Στην όμορφη, γεμάτη παιχνίδια αίθουσα, έφερε και μία παιδαγωγό που προσέχει και παίζει με τα παιδιά, ενώ εργαζόμενοι γονείς έχουν την δυνατότητα να τα βλέπουν κάθε φορά που σταματούν την δουλειά τους φια διάλειμμα.

Όπως η ίδια είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC: «Λατρεύω τη δουλειά μου και θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό για τον γιο μου να με βλέπει την ώρα που εργάζομαι, να γνωρίζει τι κάνω και να ξέρει πώς συνεισφέρω στο σπίτι μας».

Η εταιρεία Beautystack είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να κλείνει ραντεβού σε ινστιτούτα αισθητικής, σε ολόκληρο το Λονδίνο.

Μέχρι τώρα έχει λάβει πάνω από 4 εκατομμύρια λίρες σε επενδύσεις και συνεχίζει να αυξάνει το πελατολόγιό της.

Σύμφωνα με τη Reid, η επιτυχία αυτή δεν έχει να κάνει μόνο με την καινοτόμα ιδέα της και την σκληρή της δουλειά, αλλά και στο γεγονός ότι οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται να αγχώνονται για τα παιδιά τους ενώ δουλεύουν, αφού τα έχουν όλη μέρα δίπλα τους!