Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Μια μητέρα προειδοποιεί τους γονείς για τους κινδύνους που κρύβει το παιχνίδι στο τραμπολίνο

Μια μητέρα προειδοποιεί τους γονείς για τους κινδύνους που κρύβει το παιχνίδι στο τραμπολίνο

Μια μητέρα προειδοποιεί τους γονείς για τους κινδύνους που κρύβει το παιχνίδι στο τραμπολίνο

Κάθε φορά που δέχεστε μια πρόσκληση σε παιδικό πάρτι, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε κάποιο παιδότοπο που διαθέτει τραμπολίνο, το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι πώς θα μπορούσατε να το κρατήσετε μυστικό από το παιδί σας. Αυτό όμως είναι αδύνατον, αφού γνωρίζετε πολύ καλά ότι το μικρό σας αγαπά το τραμπολίνο και δεν θα θέλατε να του στερήσετε αυτή τη χαρά. Όμως, υπάρχει μια αληθινή ιστορία που κάνει το γύρο του διαδικτύου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με ένα παιδί που τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έπαιζε στο τραμπολίνο σε κάποιο πάρκο ψυχαγωγίας.

Η Kait Ellen το γνωρίζει πολύ καλά. Η μητέρα δύο μικρών παιδιών πρόσφατα προχώρησε σε μια προειδοποίηση προς όλους τους γονείς μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, αναφορικά με τον κίνδυνο που ελλοχεύει στους παιδότοπους με τραμπολίνο, την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία του 3χρονου γιου της που απεικονίζεται να έχει χτυπήσει σοβαρά από τους αστραγάλους μέχρι τη μέση του και θα χρειαστεί τουλάχιστον έξι εβδομάδες για να αναρρώσει.

«Ο Colton έπεσε και έσπασε το μηριαίο οστό του, το ισχυρότερο οστό σε όλο το σώμα του, ενώ πηδούσε ξέγνοιαστα πάνω στο τραμπολίνο μαζί με εμένα και τον μπαμπά του. Πρέπει να μάθετε ότι, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής και την Αμερικανική Ακαδημία Ορθοπεδικών Χειρουργών, τα παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών δεν πρέπει ποτέ να παίζουν στο τραμπολίνο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα εύθραυστα οστά τους δεν προορίζονται να αντέξουν την επαναλαμβανόμενη πίεση από τα συνεχόμενα άλματα. Δεν είχαμε καμία ιδέα και μείναμε έκπληκτοι όταν ενημερωθήκαμε από τον γιατρό του Colton κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο», γράφει η μητέρα του παιδιού.

«Ελπίζουμε ότι δημοσιεύοντας τη δυσάρεστη ιστορία του γιου μας, θα αποτρέψουμε άλλες οικογένειες από το να βιώσουν την τραυματική αυτή εμπειρία και τη στεναχώρια που συνεπάγεται για όλους ο τραυματισμός ενός μικρού παιδιού. Σας παρακαλώ, βοηθήστε μας κοινοποιώντας αυτή την ιστορία», καταλήγει η δημοσίευση της Kait Ellen.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter