Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Μία νέα μαμά δημιούργησε το πιο ασφαλές-για-μωρό χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Μία νέα μαμά δημιούργησε το πιο ασφαλές-για-μωρό χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Μία νέα μαμά δημιούργησε το πιο ασφαλές-για-μωρό χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Οι περισσότερες νέες μανούλες, και ιδιαίτερα αυτές με μωρά που τώρα αρχίζουν να μπουσουλάνε και να πρωτοπερπατάνε, ξέρουν καλά πως το να στολίσουν ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο σε προσιτό για το μωρό σημείο του σαλονιού μπορεί να αποδεχτεί έως και επικίνδυνο!

Η παρακάτω μανούλα, όμως, δεν το έβαλε κάτω: Στόλισε δέντρο και μάλιστα ωραιότατο, σε χρόνο μηδέν, που δεν πιάνει καθόλου χώρο στο σπίτι και που είναι απόλυτα ασφαλές για το μωρό της.

Όπως η ίδια λέει: «Γίναμε γονείς πριν λίγο καιρό και το μικρό μας διαμέρισμα δεν έχει χώρο για χριστουγεννιάτικο δέντρο, οπότε έπρεπε να αυτοσχεδιάσω. Έτσι, σκέφτηκα να κρεμάσω μια γιρλάντα και φωτάκια στον… τοίχο!»

Πράγματι, η ευρηματική μανούλα σχημάτισε με την πράσινη γιρλάντα ένα ζικ-ζακ στον τοίχο, κρέμασε μερικά λαμπάκια, στόλισε και με χρυσούς φιόγκους και… το αποτέλεσμα είναι ιδανικό για ένα σπίτι με μωρό!

«Το έφτιαξα, μάλιστα, πάρα πολύ γρήγορα, ενώ το μωρό κοιμόταν!»

Πηγή: popsugar.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter