Αρχική InfoMommy Νέα Μία πίθηκος μανδρίλλος με το νεογέννητο πιθηκάκι της στο Pafos Zoo είναι η ωραιότερη εικόνα της ημέρας!

Μία πίθηκος μανδρίλλος με το νεογέννητο πιθηκάκι της στο Pafos Zoo είναι η ωραιότερη εικόνα της ημέρας!

Μία πίθηκος μανδρίλλος με το νεογέννητο πιθηκάκι της στο Pafos Zoo είναι η ωραιότερη εικόνα της ημέρας!

"Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε την άφιξη ενός νέου μωρού Mandrill Monkey. Γεννήθηκε μόλις πριν 10 ημέρες και αυτές είναι οι πρώτες του στιγμές. Θα δείτε το μωρό προσκολλημένο στη μαμά του, καθώς αυτή περιπλανιέται στον περιφραγμένο χώρο της", με αυτή την ανακοίνωση το Pafos Zoo δημοσίευσε πριν από μερικές ώρες στη σελίδα του στο Facebook τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου πίθηκου μανδρίλλου που κουρνιάζει στην αγκαλιά της μαμάς του.

Ήδη τις τελευταίες μέρες, η οικογένεια των μανδρίλλων απολαμβάνει τα βλέμματα των επισκεπτών του ζωολογικού κήπου και έπειτα από αυτή τη δημοσίευση, σίγουρα θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους... θαυμαστές!

Γνωρίστε τον πίθηκο μανδρίλλο

Ο κυνοκέφαλος πίθηκος ή μανδρίλλος είναι ένα μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους πρωτεύον θηλαστικό και βρίσκεται σε περιορισμένες περιοχές της τροπικής ζούγκλας στη δυτική και κεντρική Αφρική. Είναι περισσότερο γνωστός για το κόκκινο και μπλε χρώμα στη μύτη και τα πολύχρωμα "πισινά" του. Ο πίθηκος αυτός δεν συνδέεται με τους μεγάλους πιθήκους, αλλά θεωρείται συγγενής του μπαμπουίνου ,ένα άλλο πρωτεύον θηλαστικό που απαντάται στην ανατολική και νότια Αφρική. Κάποτε θεωρείτο υποείδος του μπαμπουίνου, αλλά αυτή η θεωρία δεν είναι πλέον αποδεκτή.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter