Αρχική InfoMommy Μητέρα προκαλεί: "Δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου επειδή τα προστατεύει ο Ιησούς"!

Μητέρα προκαλεί: "Δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου επειδή τα προστατεύει ο Ιησούς"!

Μητέρα προκαλεί: "Δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου επειδή τα προστατεύει ο Ιησούς"!

Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη μητέρας στα social media για τον λόγο για τον οποίο δεν εμβολιάζει τα παιδιά της.

Η μητέρα 5 παιδιών δηλώνει περήφανη που δεν εμβολιάζει τα παιδιά της, επειδή, όπως γράφει τα «προστατεύει ο Χριστός».

Διαβάστε το κείμενό της

«Έχω πέντε παιδιά και δεν θα εμβολιαστούν ποτέ. Είναι προστατευμένα από τον Ιησού γιατί γνωρίζω ότι η πίστη βοηθά να περπατήσεις στο ενάρετο μονοπάτι. Οι ίδιοι άνθρωποι που μου λένε να κάνω τους εμβολιασμούς, υποστηρίζουν ότι ο Θεός δεν δημιούργησε με μαεστρία τον κόσμο». 

Η ανάρτηση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τη The Sun, έρχεται μετά από προειδοποιήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πως ο μη εμβολιασμός «απειλεί να αντιστρέψει την πρόοδο που έχει σημειωθεί για την αντιμετώπιση των ασθενειών που δεν μπορούν να εμποδιστούν με εμβόλια».

Το αντιεμβολιαστικό κίνημα τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει αρκετούς οπαδούς παγκοσμίως με τα περιστατικά γονέων που αρνούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους να αυξάνονται διαρκώς. Μάλιστα, ο  ΠΟΥ εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για την ιλαρά, που έχει σημειώσει αύξηση 30% στα θανατηφόρα περιστατικά, με 72 παιδιά και ενήλικες να πεθαίνουν στην Ευρώπη απ' αυτή το περασμένο έτος.

Διαβάστε εδώ γιατί όλο και περισσότερο γονείς αφήνουν τα παιδιά τους ανεμβολίαστα.

Ο εμβολιασμός σώζει από το θάνατο έως και 3 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως δείχνουν τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν είναι αρκετό για την μητέρα της ιστορίας μας...


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter