Μητέρα προκαλεί: «Δεν εμβολιάζω τα παιδιά μου επειδή τα προστατεύει ο Ιησούς»!

Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη μητέρας στα social media για τον λόγο για τον οποίο δεν εμβολιάζει τα παιδιά της.

Η μητέρα 5 παιδιών δηλώνει περήφανη που δεν εμβολιάζει τα παιδιά της, επειδή, όπως γράφει τα «προστατεύει ο Χριστός».

Διαβάστε το κείμενό της

«Έχω πέντε παιδιά και δεν θα εμβολιαστούν ποτέ. Είναι προστατευμένα από τον Ιησού γιατί γνωρίζω ότι η πίστη βοηθά να περπατήσεις στο ενάρετο μονοπάτι. Οι ίδιοι άνθρωποι που μου λένε να κάνω τους εμβολιασμούς, υποστηρίζουν ότι ο Θεός δεν δημιούργησε με μαεστρία τον κόσμο». 

Η ανάρτηση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τη The Sun, έρχεται μετά από προειδοποιήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πως ο μη εμβολιασμός «απειλεί να αντιστρέψει την πρόοδο που έχει σημειωθεί για την αντιμετώπιση των ασθενειών που δεν μπορούν να εμποδιστούν με εμβόλια».

Το αντιεμβολιαστικό κίνημα τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει αρκετούς οπαδούς παγκοσμίως με τα περιστατικά γονέων που αρνούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά τους να αυξάνονται διαρκώς. Μάλιστα, ο  ΠΟΥ εξέφρασε σοβαρές ανησυχίες για την ιλαρά, που έχει σημειώσει αύξηση 30% στα θανατηφόρα περιστατικά, με 72 παιδιά και ενήλικες να πεθαίνουν στην Ευρώπη απ’ αυτή το περασμένο έτος.

Διαβάστε εδώ γιατί όλο και περισσότερο γονείς αφήνουν τα παιδιά τους ανεμβολίαστα.

Ο εμβολιασμός σώζει από το θάνατο έως και 3 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως δείχνουν τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), αλλά όπως φαίνεται αυτό δεν είναι αρκετό για την μητέρα της ιστορίας μας…