Μητέρα έκαψε το χέρι του γιου της επειδή «ήταν νταής»!

«Καλά έκανα και τον έκαψα», είπε η 29χρονη μάνα που αυτή τη στιγμή κατηγορείται για κακοποίηση παιδιού, αφού κράτησε το χέρι του 6χρονου γιου της πάνω από το καυτό μάτι της κουζίνας, επιμένοντας ότι είχε δίκιο.

Ο λόγος για την 29χρονη Miriam Rebolledo, η οποία συνελήφθη στο Μαϊάμι της Αμερικής την περασμένη εβδομάδα. Η ίδια, λοιπόν, παραδέχεται ότι έβαλε το χέρι του 6χρονου γιου της πάνω στο καυτό μάτι της κουζίνας και ότι αυτό του άξιζε, γιατί ασκούσε bullying σε άλλα παιδιά και σκότωνε ζώα.

«Ο γιος μου είναι τόσο ατίθασος που έφτασε στο σημείο ακόμα και να σκοτώσει ένα ζώο. Τι έπρεπε, δηλαδή, να κάνω;» είπε στους δημοσιογράφους, έξω από το κρατητήριο.

Η ίδια συνέχισε «Στις ειδήσεις κάθε μέρα, βλέπουμε νέους ανθρώπους -12,13,14 ετών- που καταλήγουν στα σχολεία με όπλα και στη χώρα αυτή είναι τόσο εύκολο να βρεις ένα όπλο. Θέλετε, δηλαδή, ο γιος μου να γίνει βίαιος και να χτυπά άλλα παιδιά; Και δεν επιτίθεται μόνο στα αγόρια. Άσκησε bullying και σε ένα κορίτσι», είπε στους δημοσιογράφους.

Οι δικαστές, από την άλλη, διαφώνησαν μαζί της, λέγοντάς της ότι έχει ένα πολύ χαριτωμένο αγόρι, ενώ της είπαν ότι μπορεί εκεί από όπου κατάγεται (Κολομβία) να είναι σύνηθες οι γονείς να καίνε τα παιδιά τους, όμως στην Αμερική είναι ανεπίτρεπτο. «Αυτός δεν είναι ποτέ ένας αποδεκτός τρόπος για να πειθαρχείται ένα παιδί», της είπαν.

Η ίδια πήρε την απόφαση να το βλάψει, όταν η δασκάλα της είπε ότι χτύπησε έναν συμμαθητή του. Είπε, ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί κάποιον άλλο τρόπο να τον συνετίσει.

Δεν είναι ακόμα σαφές πόσο σοβαρά είναι τα τραύματα του αγοριού και ποιος ειδοποίησε την αστυνομία, πάντως η Rebolledo παραμένει στη φυλακή, αναμένοντας την τελική απόφαση του δικαστηρίου.

Πηγή: dailymail.co.uk