Αρχική InfoKids Νέα Μόνο στην Κύπρο: Σε αυτή τη στάση περιμένουν τα παιδιά μας το λεωφορείο για το σχολείο τους!

Μόνο στην Κύπρο: Σε αυτή τη στάση περιμένουν τα παιδιά μας το λεωφορείο για το σχολείο τους!

Μόνο στην Κύπρο: Σε αυτή τη στάση περιμένουν τα παιδιά μας το λεωφορείο για το σχολείο τους!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η φωτογραφία στάσης λεωφορείου η οποία κοινοποιήθηκε μέσω της σελίδας στο Facebook “I Love Cyprus PE” και δείχνει μια στάση λεωφορείου στην Πάφο, την οποία χρησιμοποιούν καθημερινά μαθητές!

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε την Κυριακή (5 Μαΐου) και μέχρι στιγμής έχει κερδίσει εκατοντάδες likes και σχόλια και φυσικά προκαλεί έντονο προβληματισμό σε όλους μας.

Στη φωτογραφία φαίνεται μία στάση λεωφορείου στην οποία, αντί παγκάκι και στέγαστρο που έχουν αρκετές άλλες στάσεις, δεν υπάρχει τίποτε άλλο παρά μια ταμπέλα και μια παλιά καρέκλα!

Τη συγκεκριμένη στάση χρησιμοποιούν καθημερινά μαθητές για να πάρουν το λεωφορείο και να πάνε στο σχολείο τους και πέρα από τα γέλια η εικόνα δημιουργεί έντονους προβληματισμούς!

Είναι αυτές οι υποδομές που θέλει και πρέπει να έχει μια ευρωπαϊκή χώρα;

Οι χρήστες των social media, όπως ήταν φυσικό, δεν άφησαν ασχολίαστη την εικόνα με το πιο εύστοχο σχόλιο να είναι εκείνο ενός χρήστη ο οποίος σημειώνει: «Αν παν 2 μαθητές εν να πρέπει να παίξουν μουσικές καρέκλες».

Δείτε την φωτογραφία

https://www.facebook.com/1449062382030811/photos/a.1449749045295478/2302560770014297/?type=3&theater


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter