Αρχική InfoMommy Νέα Μονογονεϊκή οικογένεια κινδυνεύει από έξωση!

Μονογονεϊκή οικογένεια κινδυνεύει από έξωση!

Μονογονεϊκή οικογένεια κινδυνεύει από έξωση!

Οι τράπεζες αλλά και το κράτος προκαλούν έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα τους δανειολήπτες για τις εκποιήσεις περιουσιών τους, γεγονός που τους υποχρεώνει να βρίσκονται σε συνεχή κινητοποίηση διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους.

Μετά τις χωρίς αντίκρισμα υποσχέσεις που δέχτηκαν τον τελευταίο καιρό από όλους τους κομματικούς αρχηγούς και ιδιαίτερα από τους κυβερνώντες, ότι δεν θα γίνονταν εκποιήσεις πρώτης κατοικίας, το Κίνημα ενάντια στις εκποιήσεις προγραμματίζει συγκέντρωση αύριο Τέταρτη και ώρα 8.30 το πρωί έξω από το εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας στην περιοχή της Αρχαίας Αμαθούντας.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν δυναμική εκδήλωση διαμαρτυρίας για να εκφράσουν για μια ακόμη φορά την αγανάκτησή τους.

H αφορμή δόθηκε αυτή τη φορά από την πρόθεση εκτέλεσης δικαστικού διατάγματος έξωσης φτωχής μονογονεϊκής οικογένειας με σοβαρά οικονομικά προβλήματα από το διαμέρισμα όπου ζει στη Λεμεσό.

Πρόκειται για εντελώς απαράδεκτη και αισχρή πράξη, ιδιαίτερα όταν η μητέρα και το παιδί της έχουν ως μοναδικό πόρο επιβίωσης μια σύνταξη χηρείας των 500 ευρώ το μήνα, δήλωσε στον «Φ» ο εκπρόσωπος του Κινήματος ενάντια στις Εκποιήσεις, Γιώργος Κτίστης, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη υπόθεση αποδεικνύει ότι οι διαβεβαιώσεις τόσο των τραπεζών όσο και των κυβερνώντων ότι δεν θα γίνονταν εκποιήσεις της πρώτης κατοικίας ήταν απλώς κούφια λόγια.

Επιβεβαιώνει ακόμη, πρόσθεσε, αυτό που το Κίνημα Ενάντια στις Εκποιήσεις υποστηρίζει, δηλαδή ότι η νέα νομοθεσία για τις εκποιήσεις μη εξυπηρετούμενων δανείων, όχι μόνο δεν προσφέρει προστασία στους δανειολήπτες αλλά προωθεί τα συμφέροντα των ίδιων των τραπεζών.

Ο εκπρόσωπος του Κινήματος καλεί όλους τους πολίτες να παρευρεθούν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, δημιουργώντας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μια ασπίδα προστασίας στην οικογένεια που ζει σήμερα τον εφιάλτη της έξωσης από το σπίτι όπου διαμένει στη Λεμεσό και κινδυνεύει να μείνει στους δρόμους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.